Polis Günü kutlandı

Polis Günü kutlandı
Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yılı Çarşamba’da çeşitli etkinliklerle kutlanırken, mesleğinde başarılı polisler başarı belgesi ile ödüllendirildi.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHA

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı dolayısıyla Çarşamba’da yapılan kutlama programı, belediye meydanında yapılan çelek sunma töreni ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından törende konuşma yapan Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kadri Özaslan yaptığı konuşmasında, “Emniyet Teşkilatımızın her bir mensubu şartlar ne olursa olsun görevini yerine getirmiş bu uğurda şehitler vermiştir. Halkımız polisine her zaman güvenmiştir. Görevini yerine getirmesinde gerekli desteği sağlamıştır. Halkımızın bizlere duyduğu bu güveni zedelememek bizlerin öncelikli hedefimizdir. Teşkilatımız diğer güvenlik güçlerimiz gibi milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için görevini kararlı bir şekilde yerinde getirmiştir” dedi.

Özaslan yaptığı açıklamada ayrıca, Çarşamba’da memnuniyet ile görüyoruz ki halkımız ilçemizde polise destek olmuş ilçemiz son dönemde daha huzurlu ve güvenli bir noktaya gelmiştir” dedi

Belediye Meydanında yapılan törenin ardından Çarşamba Polis Evinde Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı dolayısıyla kokteyl düzenlendi. Düzenlenen kokteylde Çarşamba başarılı polisler başarı belgeleri ile ödüllendirildi.

Ödül öncesinde konuşma yapan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, 1,5 yıldır Çarşamba’da görev yaptığını ve önceki yıllara göre Çarşamba’da gözlem yapıldığı takdirde Çarşamba’da suç oranının büyük oranda düştüğünü dile getirdi. Yıldız, bunun nedenini ise Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün disiplinli ve özverili çalışmasından kaynaklandığını dile getirdi.

Yıldız’ın konuşmasının ardından başarılı polisler başarı belgeleri ile ödüllendirildi.

 Türk Polis Teşkilatının 168. Yıldönümü nedeniyle Çarşamba’da düzenlenilen etkinliklere Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Binbaşı Yusuf Böke, Çarşamba Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Rıza Gündoğdu, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Siyası Parti Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda polis katıldı.

img_3820.jpgimg_3838.jpgimg_3961.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber