Polis fındık farelerini yakaladı

Polis fındık farelerini yakaladı
Samsun’un Çarşamba ve Salıpazarı ilçelerinde 6 kişi kiraladıkları araçla fındıklarını kurutan üreticilerin fındıklarını çalarak sattıklar ve aldıkları paraların bir kısmı ile yakayı ele verdiler

Edinilen bilgilere göre; Çarşamba İlçesinde 6 kişi kiraladıkları araçla çeşitli yerlerden fındık çaldılar. Zanlılar ilk olarak kiraladıkları araçla birlikte Salıpazarı İlçesi’nde fındıklarını kurumaya bırakan Nurettin D’ye ait 5 çuval fındığı çaldılar.

Aynı zanlılar daha sonra Çarşamba İlçesi Orta Mahalle Bulutoğlu Lisesi karşısında bulunan İsmail S.’ye ait 15 çuval fındığı bir kaç kez gece yarısı nöbet bekleyen sahibinin uykuya dalmasından yararlanarak çuvallara doldurup kaçtılar. Olayın İlçe Emniyet Müdürlüğüne intikal ettirilmesi üzerine çalışma başlatan Polis kısa sürede zanlıları çalıp sattıkları fındık paralarının bir kısmı ile kıskıvrak yakaladılar. Salıpazarı İlçesinde Nurettin D. ve Çarşamba İlçesinden İsmail S.'ye ait fındıkları çaldıkları iddia edilen zanlılar Barış Y., Yunus Emre I., Levent Ç., Hakan M., Murat K. ve Yasin Ç. Çarşamba İlçe Emniyeti ekiplerinin takibi sonucu kıskıvarak yakalandılar. Yakalanan zanlılar Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri’nce gözaltına alındı. Zanlılar daha sonra nöbetçi mahkemeye sevk edildiler. Olayla İlgili soruşturma sürdürülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber