Polis, Trafik kurallarını AKÜ'lü araçla öğretti

Polis, Trafik kurallarını AKÜlü araçla öğretti
19 Mayıs Trafik haftası münasebetiyle Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği tarafından Çarşamba TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı İlkokulunda minik öğrencilere seminer düzenledi.

Çarşamba TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı ilkokul öğrencilerine Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Adem Keskin trafik kurallarını, emniyet kemerinin önemini ve araç içinde uyulması gereken kuralları anlattı. Seminerde komiser Adem Keskin minik öğrencilere, trafik kurallarına uyulması gerektiğini, trafik ışıklarında yayaların ne yapması gerektiğini ve okul giriş çıkışlarında daha dikkatli olunması gerektiğini slayt gösterisiyle anlattı.

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar trafik haftası öncesi gerçekleştirdikleri bu etkinliğin amacının öğrencileri trafik konusunda bilinçlendirmek olduğunu belirterek, “Bugün öğrencilerimize trafik kuralları bilinci aşılamak ve kuralla yaşamayı sevdirmek amacıyla etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizi bilinçlendirdik ve ayrıca anlatılanları uygulamalı olarak öğrettik” dedi.

Sunumun ardından Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ında katılımıyla Çarşamba TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı İlkokulu öğrencileri akülü araçlarla trafik konusunda uygulamalı olarak bilinçlendiler. Akülü araçlarla mini bir trafik gezisine çıkan öğrenciler hem eğlenerek hem de öğrenerek trafik kurallarını, trafikte nasıl davranılması gerektiğini öğrendiler.

Etkinliğin ardından öğrenciler Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ile fotoğraf çekildiler.


HABER-FOTO: Nuri ŞEKER- Kübra YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber