PLAY-OFF’A ADIM ADIM

PLAY-OFF’A ADIM ADIM
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, play-off müsabakalarına ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı

Başkan Uçar ayrıca engelli sporlarının medyada yeterince yer bulamadığını belirtti.

play-off’a-adim-adim-1.jpg
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, gazetemize yaptığı açıklamada, play-off müsabakalarında ciddi bir çalışma ortamının tesis edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “ Takımımız Allah nasip ederse play-off mücadelelerine katılacak. Play-off’u garantileyen Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü olarak 2 yıllık emeğin karşılığını aldığımızı düşünüyoruz. 22-24 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen statü değişiklikleri ile ilgili grup sporu yapan engelli başkanlar ve federasyon temsilcileri ile konular hakkında istişareler yaptık. Gerçekleştirilen toplantının sonucuna göre; eleme usulü play-off karşılaşmalar yapacağız. Bunun neticesinde bu seneki play-off karşılaşmalarını Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mersin’de 22-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Bizler burada iyi bir sonuç alarak ilçemizi daha iyi bir yere taşımak, engelliler adına güzel işler yapmak istiyoruz. Bu konuda bizleri yürekten destekleyecekleri bekliyoruz. Yapılacak olan, bu ilçenin engelli sayısı oldukça fazla. Bu insanlara iyileştirme yapıyoruz. İmkansızlıklar içerisinde imkan yaratıyoruz. Bu çalışmalarımızda play-off sürecine gelmemizde katkı sağlayan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a teşekkür ediyorum. Yine Çarşamba’nın ileri gelen insanlarıyla birlikte ilçemizi en iyi noktada temsil etmek istiyoruz. Hedeflerimiz var. Engelliler olarak bu şehirde engellilere belli bir seviyeye taşıma mücadelesi içerisindeyiz. Çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Engelli sporuna ciddi bir rağbetin olmadığını ifade eden Başkan Uçar, “ Bu manada TRT kanalında ciddi bir yayın eksikliği bulunmakta. Ekonomik nedenlerde kulüplere ilgiyi çekmiyor. Maalesef engelli sporları medyada yeterince yer alamamakta. Genel olarak Türkiye’de bu sıkıntı yaşanmakta. Ancak bizler burada bu kadar seyirci ve kamuoyunu desteğini almayı başarı olarak yorumlamaktayım. Yeterli mi derseniz tabiî ki değil. Daha fazla çalışmamız gerekmektedir.  Bizim burada desteğimiz Çarşamba Belediyesi. Biz son prestij maçının ardından başkanımıza ziyarette bulunacağız. Play-off’ta ki ulaşım sorunumuzu kendisinin halledebileceğini düşünüyoruz. Olmazsa bile biz yönetim kurulu arkadaşları olarak bu giderleri kendi aramızda paylaşacağız. Bu bir sevda işidir.” Şeklinde konuştu.

30 Nisan Cumartesi günü Samsun B.E.S.K. ile prestij maçına çıkacaklarını belirten Başkan Mustada Uçar, Çarşamba Halkını basketbol müsabakasına davet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber