PLAY-OFF İÇİN SON 4 MAÇ

PLAY-OFF İÇİN SON 4 MAÇ
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele veren Çarşambaspor, sahasında Çarşamba günükarşılaşacağı Osmaniyespor öncesi idman çalışmalarını son gaz sürdürüyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta ter döken Çarşambaspor, Ligin 31. Haftasında çarşamba günükarşılaşacağı  Osmaniyespor maçı öncesi idman çalışmalarını Adapark Tesislerinde aralıksız  sürdürüyor. Karşılaşılan maçlar hakkında ve bu hafta kendi evinde ağırlayacak olduğu Osmaniyespor maçı öncesi konuşan Çarşambaspor Teknik Direktör Kenan Yelek, " Her maç zor maç. Kendi evimizde ağırlayacak olmanın avantajını kullanacağız." Dedi

img_5664.jpgimg_5677.jpgimg_5680.jpgimg_5685.jpg

Deplasmanda Yeni Altındağ ile alınan 2 - 0'lık galibiyet hakkında konuşan Teknik Direktör Kenan Yelek, "Mutluyuz biz oraya galibiyet için gittik zaten. Şile maçını unutturmayız lazımdı. Onu telafi etmek için gitmiştik. Amacımız 3 puandı. İyi oyun, iyi futbol tabi daha farklı da olabilirdi. Bayağıda kaçırdık ama mutluyuz. Yine 4. sıradayız." ifadesini kullandı

"Bir türlü o başarıyı yakalayamadılar"

Ligin 11. sırasında yer alan ve Çarşamba günü saat 15.00'da kendi evinde ağırlayacakları  Osmaniyespor maçı öncesi düşüncelerini aktaran Teknik direktör Kenan Yelek, "Rakip takım, o da hedefe kurulan bir takım bu ligin iyi oyuncuları var elinde ama işte bunu bir türlü sahaya yansıtamadı. Kadroları iyi devre arası da bir iki tane takviye yaptılar özellikle 2. Ligden bir iki tane oyuncu almışlar. Bütçe olarak da iyi para harcadılar sezon başı ama bir türlü o başarıyı yakalayamadılar. İkinci yarı daha iyi gidiyorlar daha iyi puanlar aldılar. Zor maç tabi her maç zor. Bu avantajı kullanarak bunu kullanacağız kendi sahamızda yenip hedefimiz olan Play-Off'a kalmak istiyoruz. "

HEDEF NE İLK5'Dİ  NE DE ŞAMPİYONLUK

Kalan son 4 maçtan birisi Çarşamba günü oynayacak olan Yeşil-Beyazlı ekibin hocası Kenan Yelek, hedefleri için sezon başında ne ilk 5'in içine   olmanın ne de şampiyonluk olduğunu vurgulayan Yelek, "Çocuklar sağ olsun, yine yönetimimiz hep burada Belediye Başkanımız,  Özkan Başkanımız büyük destekleri oldu bize. Beraber bir aile olduk. Savaştık, mücadele ettik. Bu oyuncular takım oyununu çok iyi oynadı. Bizim hazırlandığımız şekilde sahaya yansıtmak için ellerinden geleni yaptılar. Bunun neticesinde de hedeften hiç ayrılmadık. Bu şekilde çalışmalara devam edip sahaya ya yansıtarak Play-Off'a kalmak istiyoruz. Burayı yakalamışız çocuklar da çok istiyor. İnşallah bunu başarırız" dedi.

HABER: Büşra KOCATAŞ- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber