PINAR & ANIL’IN EN MUTLU GÜNÜ

PINAR & ANIL’IN EN MUTLU GÜNÜ
Aysel ve Muhsin Kocabaş’ın kızı Pınar Kocabaş ve Meliha Salih Sezgin’in oğlu Anıl Sezgin, gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.

Aysel ve Muhsin Kocabaş’ın biricik Öğretmen kızları Pınar Kocabaş ile Meliha ve Salih Sezgin’in oğulları Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi ve Merkez Saha Şefi Anıl Sezgin bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ dediler. Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli düğün töreninde genç çiftin nikahlarını Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan kıyarken şahitliklerini ise Çarşamba Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yusuf Şen ve Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kavraz yaptılar.

Çiftin en mutlu gününde, Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Dernek Başkanı ve Haber Expres Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, Çarşambaspor As Başkan Ersin Sandıkçı, Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Özkan ile birlikte çok sayıda mahalle muhtarları, Siyasiler, STK Oda Başkanları ve yöneticileri, çiftlerin akrabaları ve arkadaşları kendilerini gece sonuna yalnız bırakmadı

Aysel ve Muhsin Kocabaş  çifti ile Meliha Salih Sezgin çifti  davetlilerle yakından ilgilendi ve bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler. Haber Expres Gazetesi Yönetim Kurulu olarak bizler de genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluk ve saadetler dileriz.

33-017.jpg

y-009.jpg

k-003.jpg

l-004.jpg

9-034.jpg

8-059.jpg

7-081.jpg

 

 

HABER: Büşra KOCATAŞ- Aybüke ŞEKER

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber