PİAZZA’YA BÜYÜK İLGİ

PİAZZA’YA BÜYÜK İLGİ
Karadeniz'in en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ilk günden itibaren ziyaretçi akınına uğruyor.

 

Binlerce kişinin ziyaret ettiği Piazza, daha şimdiden Samsun’un çekim merkezi oldu. Tamamına yakın bölümü Türkiye'nin en popüler perakendecileri, restoran zincirleri, eğlence işletmeleri ve en başarılı uluslararası markalarına ait 160 marka ve eğlence merkezinin yer aldığı Piazza, göz kamaştıran mimarisiyle de ilgi odağı oldu. Hayata geçirdiği projelerle alışveriş merkezi konseptini yeniden şekillendiren Rönesans'ın, ''Optimum''dan sonra yeni alışveriş merkezi markası olan Piazza AVM'yi ilk olarak Samsun halkıyla buluşturmasına bölge halkı 'yoğun ilgiyle karşılık verdi.

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel, ilk günlerden oluşan yoğun kalabalık ve gösterilen ilginin, bugüne kadar akılcı yatırımlarıyla dikkati çeken Rönesans'ın bu yatırımının da ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini söyledi. Günel, sadece Samsun'dan değil tüm bölgeden AVM'yi ziyaret eden Karadeniz halkına teşekkür etti. Orta Karadeniz'in yıldız kenti Samsun'un sahil yolunda, Canik ilçesi eski Otogar mevkiinde kurulan ve muhteşem mimarisi ile adeta göz kamaştıran Piazza AVM'de, Media Markt, 5M Migros, Zara, H&M, Lacoste, Decatlhon, Starbucks ve Big Chef’s gibi sektörünün lider markaları bulunuyor. Piazza, alışverişin yanı sıra buz pisti, bowling salonu ve tüm eğlence merkezleri ile tam bir yaşam alanı sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz