Piazza'da Çocuklara Sürpriz

Piazzada Çocuklara Sürpriz
Daha önce ziyaretçilerine yaptığı elma ikramları ile oldukça ilgi gören Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi sürpriz hediyeler dağıtmaya devam ediyor.

 

Açıldığı günden bu yana, gelen misafirlerine farklı ikramlar sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin bu haftaki hediyesi çocuklara özel. 100 TL alışveriş yapan herkes Piazza danışma bankosundan hediyesini alabiliyor. İçerisinde, kuru boya kalem seti, boyama kitabı ve sürpriz yumurta bulunan çocuk kitleri en çok çocukların yüzünü güldürüyor. Sadece alışveriş değil farklı eğlence imkanları da sunan Piazza'da çocuklar, özellikle buz pisti ve kendileri için ayrılan çocuk oyun alanında gönüllerince eğlenebiliyor. Bu esnada alışverişlerini ferah bir ortamda yapabilen aileler, Piazza Club kart başvurusunu danışma bankosuna yaparak "Çocuk Kiti"ni anında alabiliyorlar.Piazza'da Çocuklara Sürpriz

 Daha önce ziyaretçilerine yaptığı elma ikramları ile oldukça ilgi gören Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi sürpriz hediyeler dağıtmaya devam ediyor. 
Açıldığı günden bu yana, gelen misafirlerine farklı ikramlar sunan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin bu haftaki hediyesi çocuklara özel. 100 TL alışveriş yapan herkes Piazza danışma bankosundan hediyesini alabiliyor. İçerisinde, kuru boya kalem seti, boyama kitabı ve sürpriz yumurta bulunan çocuk kitleri en çok çocukların yüzünü güldürüyor. Sadece alışveriş değil farklı eğlence imkanları da sunan Piazza'da çocuklar, özellikle buz pisti ve kendileri için ayrılan çocuk oyun alanında gönüllerince eğlenebiliyor. Bu esnada alışverişlerini ferah bir ortamda yapabilen aileler, Piazza Club kart başvurusunu danışma bankosuna yaparak "Çocuk Kiti"ni anında alabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz