PAZARYERLERİ NORMALLEŞİYOR

PAZARYERLERİ NORMALLEŞİYOR
Korona virüs nedeniyle gelen yasaklamalardan etkilenen üretici ve giyim üzerine satış yapan esnaf normalleşme sürecine uyum sağlamaya çalışıyor.

004-002.jpg

001-001.jpg

   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması üzerine esnaf ve çiftçiler eski düzenlerine kavuşmak için günlerini sayıyor.Buna istinaden Çarşamba ilçemizde de hayat normale dönmeye çalışırken halk maske ve sosyal mesafeye uyarak günlük yaşamına devam etmeye alışıyor.

003-002.jpg005.jpg

İlçemizde korona virüs nedeniyle haftanın 3 gününe çıkarılan  doğu yaka ve batı yaka da ayrı ayrı  olmak üzere belirli yerlerde ve görevlendirilen ekiplerin gözetiminde açılan pazarlar artık eski sisteme dönmüş durumda esnaf için haftanın 3 günü sergilerini açmaları zor olsa da iyi kazandıklarını söyleyen çiftçi alışverişten memnun olmadıklarını dile getirdi.Halk ise durumdan memnun sosyal mesafeye uymada hataların olduğu  gözlemlenirken maske ve eldiven takmayan esnaf ise korkutuyor.

006-001.jpg

Fiyatların değişiklik gösterdiği Çarşamba pazarı renkli görüntülere sahipken hayat korona virüsün gölgesinde devam ediyor.

HABER: Nurhan GÜZEL - Gülizar KELEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir