Pazarlama Sektörü çalışanlarına eğitim verilecek

Pazarlama Sektörü çalışanlarına eğitim verilecek
Çarşamba İlçesi’nde eğitim veren Mesleki Eğitim Merkezi tarafından "Pazarlama ve Perakende" eğitimi ve belgesi verilecek, pazarlama ve perakende sektöründe çalışan kişilere eğitim verilecek

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri ŞEKER- Kenan GÜN
Çarşamba İlçesi Mesleki Eğitim Merkezi tarafından verilmesi için başlatılan çalışma da Pazarlama ve Perakende Sektöründe çalışan kişilere eğitim veriliyor. Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı ilçelerinde Bakkal, Market, Hazır giyim sektörü, ayakkabı satış, okul kantinlerinde çalışanlar, oto yedek parça satış işlem yapan işletmeler, manav, balıkçılar, elektrik ve elektronik eşya satış işlemi yapan işyerlerinde çalışanlar bu eğitimden yararlanabilecek.

Eğitim hakkında Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi binasında düzenlenen kahvaltıda bilgiler veren Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Durmuş, “İlçemiz ve çevre ilçelerinde Pazarlama ve Perakende sektöründe çalışan kişilere eğitimler vereceğiz. İşyerlerinde çalışan kişiler aldıkları eğitim sonucunda, çalışmış oldukları meslekle ilgili eğitim alacaklar ve bunu belgelendirecekler. Alacakları eğitim ile işçi işveren münasebetleri, çalışan ile müşteri ilişkileri daha verimli olacak. İşyerinde kendini ifade edebilme, satış temsilcisi olma ve kariyer yapma imkânı sağlanacak. Okulumuza kayıt yaptırarak kursumuza devam eden kişilere sözleşme kapsamında kurs süresince genel sağlık sigortası yapılacaktır” dedi.

Kahvaltı programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, “Milli Eğitim’in hizmet alanı insanın olduğu her yerdedir. Toplumumuzun nitelikli insana çok ihtiyacı vardır. Bu nitelikli insanlar el ele vererek takım halinde aynı refleksi sergileyerek sonuca daha çabuk ulaşabileceğimizi ifade etmek istiyorum. Bugünlerimizi ve yarınlarımızı planlamamız gerekir. Muhatap olunan kitle 2025’i, 2035’in toplumunu inşa edecek kitledir. İnşallah geleceğin toplumunu başarıyla inşa edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

pazarlama1.jpg
Kahvaltıda bulunan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayhan Coş, Çarşamba Bakkallar Odası Başkanı İsa Acar, Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz, Salıpazarı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Osma, Çarşamba Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Durmuş ve öğretmenler katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber