Pazar günü zamanda yolculuk var

Pazar günü zamanda yolculuk var
Çarşambaspor, Pazar günü karşılaşacak olduğu Perşembespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Sessiz sedasız transfer çalışmaları yapan Çarşambaspor, Pazar günü oynanacak Perşembespor maçının hazırlıklarını Çarşamba Adapark Suni Çim Saha’da sürdürüyor. Cuma günü son hazırlıklarını yapan Çarşambaspor, Perşembespor maçı için Cumartesi’den gitmeyi planlıyor.

Sosyal medyada gündem olan Çarşambaspor – Perşembespor maçı, maçtan önce Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya’nın “Günleri karıştırdım. Zamanda yolculuk yapıyorum.” dediği gibi, teknik Hoca Köklükaya ve taraftarın da doğru gün ve galibiyet serisinin geleceği gün Pazar gün hedef oldu.

Pazar günü Perşembespor maçı için Adapark Suni Çim Saha’da çalışmalarını sürdüren Zekeriya Köklükaya, takıma şut, kanatlardan orta yapma ve taktik çalışmaları yaparak antrenmanı tamamladı.

Ayrıca, Yardımcı Hasan hoca, genç ve Çarşambaspor altyapısında yetişen Mert Aktaş ile antrenman sonrası özel çalışması dikkat çekti.

Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor’un lige istediği bir şekilde başlangıç yapamamasının ardından bir süre önce takımdan 3 isimle veda edilmişti. Ardından teknik direktör değişikliği hamlesi yaparak Zekeriya Hoca ile anlaşma yapan Çarşambaspor, takımına yeni isimler kattı. TFF 3. Lig’de mücadele eden Karabük İdman Yurdu takımından orta saha oyuncusu Rıdvan Gökçe ve Çarşambaspor’un altyapısında yetişmiş Suluova Spor Kulübü’nden orta saha oyuncusu Ulukan Çeliktaş ile anlaşma sağlandı.

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber