Pazar günleri iş yeri açma ruhsatı var mı?

Pazar günleri iş yeri açma ruhsatı var mı?
Çarşamba İlçesinde yaklaşık olarak 5 yıl önce Kuaför ve Berberler için başlatılan Pazar yasağı şimdi de ilçede ki diğer iş yeri açma ruhsatı olması zorunluluğu olan işyerlerinde araştırılmaya ve esnaflar uyarılmaya başlanıldı

 Çarşamba Belediye Başkanlığı İlçe genelinde Pazar günleri iş yeri açma ruhsatı olmayan esnafları uyararak en kısa sürede iş yeri açma ruhsatı alınması için uyarılarda bulunarak en kısa sürede Pazar günleri açıktır ruhsatı almayan işyerlerinin kapatılacağı belirtildi. Pazar günü Çarşamba Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe merkezinde ki iş yerlerini bir bir kontrol ederek Pazar günü iş yeri açma ruhsatı araştırması yaptı. Belediye Zabıtaları bu hafta Pazar günü iş yeri açma ruhsatı olmayan ve iş yerleri açık olan işyeri sahiplerini gezerek esnafları uyardı.

 

Pazar günleri kapalı olması için yaklaşık olarak 5 yıl önce Çarşamba genelinde Kuaförler ve Berberlerin imza karşılığı kapatılmasından sonra şimdi de ilçede Pazar günleri açık izni olmayan esnafları uyardı. Pazar günü açık ruhsatı olmayan esnafları uyararak, en kısa sürede belediyeye müracaat ederek Pazar günleri işyerini açmak için ruhsat alınmasını alınmadığı ve duyuruya uymayan esnafları belirlenen tarihten sonra yasal işlemlerin yapılacağını belirttiler. İlçe genelinde Pazar günleri işyeri açma ruhsatı olmayan çok sayıda esnaf olduğu belirtilirken, ruhsat için uyarıların sürdürüleceği öğrenildi.

Bahar SEZMİŞ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber