Pat Pat’a Çarptı, Takla Attı:7 Yaralı

Pat Pat’a Çarptı, Takla Attı:7 Yaralı
Ayvacık’tan Çarşamba istikametine giden Yaşar Bulur idaresinde ki 55 RZ 576 plakalı oto benzin istasyonundan karayoluna çıkan pat pata çarptı takla attı. Kaza sonucu 7 kişi yaralandı

 

Edinilen bilgilere göre olay Ayvacık Çarşamba Karayolu Kum Köy mevkiinde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Akaryakıt istasyonundan akaryakıt alan ve sürücüsünün Mehmet Taş (39) olduğu öğrenilen pat pat’a Ayvacık’ tan Çarşamba’ya gitmekte olan Yaşar Bulur (32) idaresinde ki 55 RZ 576 plakalı araç çarparak takla attı. Aracın takla atması ile birlikte araçta bulunan ve kaza anında bazı yolcuların yola savrulması ile sonuçlanan kazada Pat Pat sürücüsü Mehmet Taş (39), Otomobil sürücüsü Yaşar Bulut (32) ve Ali Bulur (69) ağır, Halit Taş (53),Zahide Bulur (54), Özcan Bulur (31) ve Cemile Bulur ((18) yaralandı.

Kaza sonrası kaza yeri savaş alanına dönerken kazada yaralananlara ilk müdahaleyi çevrede ki vatandaşlar yardımcı olarak bazı yolcuları özel araçları ile Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta sıkışarak ağır yaralanan Ali Bulur(69) araçta sıkışarak uzun süre ambulans ve kurtarılmayı bekledi. Ambulansın gelmesini bekleyen ve araç içinde sıkışan yaralıya çevrede ki vatandaşlar ellerine geçirdikleri tornavida, demir çubuklar, levyelerle aracı kırıp çıkartmak istediler. Yaralının acılar içinde çığlıklar atması sonrasında bazı bilinçli vatandaşlar tepki gösterince çalışmalar durdurularak beklenmeye başladı. Yaralı Ali Bulur’ un kafasında açık yara olması ve yarı baygın halde olması nedeni ile daha fazla acı ile kendine zarar vermemesi için akrabalarından birisi dakikalarca bir bez parçası ile başını sararak bekledi.

Ambulansın kaza yerine gelmesi ile birlikte araçta ilk müdahalesi yapılan Ali Bulur aracın arka camından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralananlardan ve durumu ağır olan Pat Pat sürücüsü Mehmet Taş (39), Otomobil sürücüsü Yaşar Bulut (32) ve Ali Bulur (69) Samsun Mehmet Aydın Araştırma Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralılar ise Çarşamba Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

pat-pat’a-carpti,-takla-atti7-yarali-(3).jpg

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber