PASSOLİG'DE HEDEF 600 BİN

PASSOLİGDE HEDEF 600 BİN
Passolig Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Samsun’daki hedeflerinin 600 bin taraftara Passolig kartı vermek olduğunu söyledi.

Samsunspor 2. Başkanı Recep Hun ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Uğurlu ile birlikte Passo Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Passolig kartları hakkında toplantı düzenlediler.

GÜNDOĞAN: “POTANSİYELİNİN ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ”

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Passo Genel Müdürü Özgür Gündoğan, Passolig kartının 6222 sayılı bir Kanun gereği çıktığını hatırlatarak, “Bu kart TFF’nin projesi ile birlikte birer tane takım ve şehir kartına dönüştü. Sadece maçlara ayda 2 defa girmeyi sağlayan bir kart değil, hayatın tüm alanında kullanılan kart haline getirildi. Dolayısıyla bu kart Türkiye’de ve dünyada yaşayan tüm Samsunlulara uygun bir hale getirildi. Sadece maça girişlerde kullanılan bir kart olmaktan çıkarıldı. Dolayısıyla biz bunun potansiyelinin çok yüksek olduğunu düşünüyoruz. Samsunspor ile birlikte hedefimiz 600 bin karta ulaşmaktır. Bu hedefe de ulaşırsak, Samsunspor’a da yıllık düzenli gelirler gelecek. Bu konuda taraftarların Samsunspor kartlarına sahip çıkması gerekiyor” dedi.

 

"BU ZAMANA KADAR 2 BİN 300 CİVARINDA SAMSUNSPOR PASSOLİG KARTI SATILDI"

Samsunspor 2014 - 2015 sezonunu açılış maçını Giresunspor ile yapacağını hatırlatan Gündoğan, “Bu maçta tribünlerin dolu olmasını bekliyoruz. Ama kart adetlerine baktığımızda şu anda 2 bin 300 civarında Samsunspor kartı satılmış durumda. Bunun 2 hafta içerisinde hızla yukarılara doğru çıkmasını bekliyoruz. Bu kart projesi tüm Türkiye çapında hayata geçtiğinden dolayı passolig kartı olmayan kişilerin stada girmeleri mümkün olmayacak. Dolayısıyla taraftarların hızla Samsunspor kartlarını almaları gerekiyor. Passolig kartlarını alıp ellerine gelmeyenler bile gişeden veya internetten bilet almaları mümkündür. Taraftarların tek yapmaları gereken Passolig internet sitelerine girip ya da gişelerden de kartlarını almaktır” diye konuştu.

 

“SAMSUNSPOR KART SADECE 15 TL’DİR”

Kartın özellikleri hakkında bilgi veren Gündoğan, “Bu kartın 3 tane özelliği var. Bunlar kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart olarak. Bu tipteki kartı günlük alışverişlerde, kampanyalarda ve taksitlerde kullanabiliyorsunuz. Ceplerindeki diğer kartlara yıllık 50 TL, 60 TL hatta 75 TL bedeli var. Ancak Samsunspor kart sadece 15 TL’dir. Dolayısıyla bu kart Türkiye’nin en ucuz kredi kartı olma özelliğini taşıyor. Bu kart birçok şehirde ulaşım kart olarak da kullanılıyor. İnsanların günlük hayatında kullanılan bir kart şeklinde olacak. Biz burada Samsunluların bu karta sahip çıkacaklarını biliyoruz. Kağıt dönemi artık bitti. Herkesin cebinde bir Passolig kartı olacak. Bu karta internette veya gişede bilet alma işlemi gerçekleştikten sonra size ayrıca bir kağıt verilmeyecek, cebinizdeki karta otomatik olarak yüklenmiş olacak. Siz sadece maç günü turnikeye okutacaksınız. Size bilet bilgisi cep telefonunuza SMS şeklinde gelecek. Birisine hakkınızı devretmek istediğinizde cebinizden mesaj atarak, internete girerek veya çağrı merkezlerine ulaşarak hızlı bir şekilde yapabileceksiniz. Buradaki tek şart transfer edeceğiniz kişinin de Passolig kartının olmasıdır. Bu kart tüm Türkiye’deki stadyumlarda bilet almada geçecek” şeklinde konuştu.

 

“BU KARTTA SAMSUNSPOR’A ÖNEMLİ BİR KATKI VAR”

Passolig kartının Samsunspor’a önemli katkıları olacağının altını çizen Gündoğan, “Bu kartta Samsunspor’a önemli bir katkı var. Bu kartta 15 TL’den 7 TL’si Samsunspor’a gidiyor. Burada bu kartı üreten banka sadece maliyetini alıyor. Bunun 7 TL’si de Samsunspor’a kalıyor. Dolayısıyla burada da kulüp içen önemli bir gelirde var. Hem taraftar için hem de kulüp için önemli bir konu. Şu anda önümüzdeki Giresunspor maçında tribünlerin dolu olmasını diliyoruz. Kısa bir süre içerisinde bilet satışları başlayacak. Bu biletlerden alabilmek için mutlaka passolig kartları olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

passso1.jpg

HUN: "TARAFTARIMIZ PASSOLİG KARTI ALSIN"

Samsunspor taraftarlarının Passolig kart almaya davet eden Samsunspor 2. Başkanı Recep Hun, şunları kaydetti:

“Bu kart bu sezon ilk defa uygulanacak. Geçen sezon son maça denk gelmişti. Çok talep olmadı ama biz hafta içinde de sezon bittikten sonra da Passolig ile ilgili gerekli açıklamaları yaptık. Şehrimizin ileri gelenlerine hem kombine hem de Passolig kartlarının alınması için çağrıda bulunduk. Ama şu anda çok geride kaldık. Liglerin açılmasına 2 haftadan az bir süre kaldı. Bu süre içerisinde inanıyorum ki Samsun seyircisi bu işe önem vererek ve kulübü de düşünerek kartlarını alacaktır. Samsun futbol şehri, takımımızda seyircisi ile oynayan bir takım ama boş stada oynarsak çok başarı olmaz. Bugünden itibaren herkesi cani gönülden Passolig almaya davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor