Passolig satışında lider Galatasaray

Passolig satışında lider Galatasaray
Yeni sezonun açılmasına 3 hafta kala kulüpler arasındaki Passolig zirve yarışı büyük çekişmeye sahne oluyor.

Pazar günü yayınlanmaya başlayan ve büyük beğeni toplayan Kadir Çöpdemir’li Passolig reklam filmlerinin de etkisi ile Passolig adedi 146 bin 11’e ulaştı. Reklamın yayınlanmasını takiben 6 saat içinde 3 bin Passolig başvurusu yapıldı.

Reklam filminin çekimleri İstanbul’da, 2 gün boyunca 4 farklı mekanda gerçekleştirildi. 120 kişilik bir ekiple yaklaşık 35 saat çalışıldı. Sevimli bir holiganı canlandıran Kadir Çöpdemir, çekimler boyunca çok neşeli ve eğlenceliydi. Reklam filminin yönetmenliğini ise Hakan Algül yaptı. Algül, “İki gün süren çekimlerin her dakikasından büyük keyif aldım; ekiple birlikte eğlendim ve ortaya muhteşem bir kampanya çıktı” dedi.

LİDER GALATASARAY

Reklam filmin yayınlanmaya başlamasıyla hızlanan Passolig adetlerinde, kulüp sıralamasında Galatasaray 39 bin 348 kartla, en çok taraftarı Passolig kart sahibi olan takım olurken, Beşiktaş 38 bin 392 kartla ikinci sırada yer aldı. Son bir hafta içinde gerek şehir içi çalışmalar, gerekse kombine bilet satışlarının hızlanması ile Torku Konyaspor 3. sıraya oturdu. 9 bin 456 karta sahip olan Konyaspor, Anadolu’da en çok Passolig karta sahip kulüp oldu. En çok Passolig karta sahip taraftarı bulunan 4. kulüp ise Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Balıkesirspor oldu. Passolig projesinin en başından beri e-bilet uygulamasına büyük destek olan Balıkesirspor, uygulamaya olan desteğinin ödülünü kart adedindeki artışla alıyor. Kırmızı-beyazlılar şimdiden 8 bin 244 adete ulaşmış durumda.

TRABZONSPOR VE MERSİN İDMAN YURDU DA 5 BİN ADEDİ GEÇTİ

Passolig satışları son haftaya kadar durgun giden Trabzonspor da özellikle reklam kampanyası ile birlikte atağa geçti. Bomba transferleri peşi sıra patlatan Trabzonspor Yönetimi, hem Passolig kart sayısını hem de kombine bilet satışlarını artırmaya başladı. Bu sezon yeni stadında maçlarını oynayacak Mersin İdman Yurdu da 5 bin kartın üzerinde taraftarı Passolig kart sahibi olan kulüpler arasında.

HER PASSOLİG, KULÜBE MADDİ KATKI DEMEK

Öte yandan, Passolig kartı alan taraftarlar kulüplerine de destekte bulunmuş oluyor. Kartlar için ödenen bedelin sadece 7,95 TL’si, kartın operasyonel giderlerini karşılamak için Passolig tarafından alınırken, geri kalan tüm bakiye kulüplere gelir olarak aktarılıyor. Ayrıca kartlar kullanıldıkça da somut finansal katkı sağlanıyor ve kart kullanımından elde edilen gelirin yüzde 47’si takımlara kalıyor.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel