PAPAZIN TUTUKLULUĞU DA TAHLİYESİ DE HİKÂYE!

PAPAZIN TUTUKLULUĞU DA TAHLİYESİ DE HİKÂYE!
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, ABD’li Ajan Rahip Brunson’un serbest bıkakılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, asıl meselenin ekonomik çöküntüye karşı bir papaz hikâyesiyle bu milletin uyutulmaya çalışılması olduğunu söyledi.

Bağımsız yargıya ülkeyi bir beladan kurtardığı için teşekkür eden Armutçu, ‘’Önce "AJAN BRUNSON" tutuklandı. Sonra "RAHİP BRUNSON" serbest kaldı… Benim için Papaz'ın tutuklanması da 2 yıl beslenip salınması da yargının siyasi kararla aldığı karardır. Aslında esas mesele; 16 yıllık iktidarın yanlış uygulamaları yüzünden ekonomik çöküntüye uğramış olan ülke ekonomimizin bir Papaz hikâyesine bağlanarak bu milletin ayakta uyutulmaya çalışılma meselesidir. Sorun sadece doların yükselme ya da alçalma sorunu olsa; sabit kur ile piyasayı sakinleştirir ve oyunu kuralına göre oynarsınız. Lakin acı olan; oyun sahiplerinin sadece ekonomimize değil, bağlı bulunduğumuz tüm değerlere çöküyor olmasını, iktidarın hala görememesidir. Brunson'un serbest kalması; Avrupa Birliği uyum süreci için çıkarılmış Allah'ın dinine aykırı yasalardan daha mı vahim? Allah'a karşı açılmış savaş diye söylenen faizden daha mı kötü? Ee ne var bunda? Adam kandırılmış bir din adamı(!) 2 yıldır da yatıyor. Suçu varsa da strateji gereği salınmış olabilir.’’dedi.

BUNCA ZAMANA VE EMEĞE YAZIK

Brunson’un tahliyesinde harcanan zamana ve emeğe acıdığı dile getiren Armutçu, ‘’Ülkemizde ahlak ve maneviyatın maddiyat ve kişisel hevesler için ters köşe yapıldığı, sınırsız ve denetimsiz göç fırtınalarının yaşandığı, terör belasının hiç bir şekilde çözüme ulaştırılamadığı, asgari ücretin açlık sınırının altında olduğu, borç batağında intihara sürüklenen binlerce insanın olduğu, boşanmaların zirve yaptığı, komşu devletlerin tüm sorunlarıyla üzerimize çöktüğü ve stratejik dost kabul ettiğimiz devletlerin yaptırımlarına ve ihanetlerine maruz kaldığımız bu günlerde iyi niyetle plan yaptığımız sırdaşlarımızın dahi ajan olduğu bir dönemde; halk bankasının, iş bankasının, Reza Zarrab'ın, FETÖ'nün, masada ameliyat bekleyen hasta konumunda yattığı bir süreç yaşarken. Ödenmesi gereken yaklaşık 500 milyar dolar iç ve dış borç varken. Bir Brunson'un tahliyesinde harcanan bunca zamana ve beyin emeğine yazık diyorum.’’ifadelerini kullandı.

İDAM YENİDEN GÜNDEME GELEBİLİR

İdam yasasının da bu süreçte konuşulmadığına dikkat çeken Temel Armutçu, ‘’Ne belli, belki de idam yasası; Brunson'un ajan ve ihanet suçundan dolayı gündeme getirilemiyordu. Şimdi Brunson da yok. Artık fikir suçu işleyenlere, kabahatler suçundan ne bileyim, KHK'dan haksız yere içerde yatan kader mahkûmlarına dahi (Allah muhafaza) idam cezası çıkartılarak uygulanabilir. Aman dikkat! Kendini ulaşılmaz zannedip iktidar nimetleriyle caka satanları gördükçe rahmetli Azer Bülbül'ün söylediği bir şarkı takılıyor aklıma. Bana bir şey olmaz deme, her an herşey olabilir. Bugün sana yarın ona, çark tersine dönebilir. Herşeyin bir sırası var, birgün sana gelebilir.’’ şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir