Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

ÖZTÜRK'ÜN ÖNÜ MÜ KESİLİYOR?

ÖZTÜRK'ÜN ÖNÜ MÜ KESİLİYOR?

Kimine göre ölümüne sevda, kimine göre kopmaz tutku, kimilerine göre ise büyük fırsat...

Sevgi ve tutkuyu taraftarı yaşıyor. Fırsatı ise en çok o kulübü yönetenler sanırım.

Nedeni bilinmez ama, Hasbi Ağa'dan sonrası yok Samsunspor'un...

Bir ara İsmail Uyanık ile eh işte...

Hasbi Ağa Samsunspor'u, Samsunspor yapıp kulübün  namı ülke sınırlarını aşınca, gizli güçler ve fırsatçıların avuçları kaşınmaya başladı.

Hasbi Ağa Samsunspor kulübünü öylesine kısa sürede bacasız dev bir fabrika yapmıştı ki!? Ard niyetli onlarca kişinin nefsini kabartmaya yetmişti. 

Ve ihanet şebekesi 1989 yılında başkanlıktan Hasbi Ağa'ya kurulan tezgahla başkanlıktan inmesini sağladıktan sonra ticari hayatını da bitirdi. O güçler, bacasız fabrika (Samsunspor'u ) Efsane Başkan Hasbi Ağa'dan kalan maddi güçle 3- 5 yıl ayakta tutarken birilerinin de reklamlarını yaparak güçlerine güç kattı, takımı da gündem de tuttu.

Ve anlaşılıyor ki artık işleri bitmiş olacak ki; kulübü yavaş yavaş kaderine terk etmeye başlamış görünüyorlar. O güçler bu süreci de işletirken Samsunspor kulübünün kapısına kilit vurulmadan tamamen başıboş bırakmıyor, otokontrol ile süründürerek yok etme sevdasını sessiz ve derinden ve kesin hamlelerle sürdürüyorlar.

Çünkü Hasbi Ağa'nın küp içinde bıraktığı mirası ihanet  şebekelerine artık yetmiyor tükenmişti.

Şimdi son 10-15 yıla bakacak olursak; Samsunspor'u yeniden Hasbi Ağa'lı yıllara döndürmek zor mu? ASLA!.. Yeter ki tertemiz niyet ve bu markayı yaşatmak hedef, heves ve sevdası bu memlekette olsun.

Çünkü Samsunspor'u bir marka olduğunu, şirketleşmesi gerektiğini ısrarla dile getiren ve her defasında kapıları yüzüne kapatılan Samsun'lu iş adamı METRO Holding'in Onursal Başkanı Galip Öztürk gibi isimlerimiz var.

Ama Hasbi Ağa'ya ihanet eden kirli eller Galip Öztürk'ün de önünü mü kesiyor ne!?

Çok iyi biliniyor ki, Galip Öztürk defalarca Başkan olmak ve Kulübü Şirketleşmeye götürmek istedi. Daha güçlü bir Samsunspor ve daha büyük bir sevda için kolları sıvadım hazırım dedi ancak...

Hasbi Ağa'ya ihanet eden gizli ve kirli güçler onu da engelledi ve engellemeye devam ediyor gibi görünüyor. 

O nedenledir ki; ihanet içinde olan kirli el ve gizli güçlerin gerçekleştirdiği göstermelik son kongreler Samsun' da ne ilk ne de son olacak!? Mevcut yönetimleri yandan göstermelik küçük yardımlarla ayakta tutar gibi görünseler de,

Farenin insanın kulağını ısırıp yiyeceği zaman üfleye üfleye uyuşturup ısırıp, yemesi gibi Samsunspor'u gizli ihanet şebekeleri yavaş yavaş uyuşturarak bitirmeyi hedefledikleri net görülüyor.

Akıllara gelen ve sorulmasından korkulan soru şu olmaya başladı. Hasbi Ağa (Hasbi Menteşoğlu) başkandan sonra bırakırsak Samsunspor'la birlikte ikinci bir Ağa, Galip Öztürk olur mu?

Olsa kime zararı var ve kim (ler) neden ve niçin engelliyor!?

Bakın bu yıl ne oldu?

"O sene bu sene"  geyik muhabbeti ile başlanan ligin ilk yarısında yaşananlar  ortada...

Görülüyor ki; "O Sene bu sene" muhabbeti "Samsunspor'u Süper lige çıkmak değil tam aksine kirli güçlerin kulübü Amatöre düşürüp kapatma senesi" olsa gerek?

Şimdi soruyoruz: Önce bu kulübün başarısı için önce Galip Öztürk'ün ardından Samsunspor' un önü mü kesiliyor...

Net soru da peşinden geliyor:  Samsunspor'un önünü, geleceğini, başarısını kim (ler) neden ve niçin engelliyor?

Şehrin sorması gereken sorusu bu...

Samsunspor sevdası mı? 

Onu seven ölümüne sever. Ölümüne sevenlerde tribünlerde...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi