Öztürk: Çarşamba günü Ayvacık’ ta

Öztürk: Çarşamba günü Ayvacık’ ta
İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği tahliye kararının ardından tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden dua ve kurbanlarla karşılanan işadamı Galip Öztürk, Samsun'u özlediğini söyledi. O sözleri sonrasında bu hafta Çarşamba günü Öztürk'ün Ayvacık’

 

HABER MERKEZİ

METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Samsunlu işadamı Galip Öztürk, yargılandığı davada çıkan tahliye kararının ardından tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden tahliye edildi. Cezaevi çıkışında yakınlarından oluşan kalabalık bir grup tarafından dualar ve kurbanlarla karşılandı. Tahliyeden sonra İstanbul Polonezköy’ de ki evine geçen Galip Öztürk, Samsun'u çok özlediğini belirterek, önümüzdeki hafta içinde kente geleceğini söyledi.

Cezaevi çıkışında soruları yanıtlayan Galip Öztürk, “Allah her şeyin en iyisini biliyor. Başarımızın cezasını yattık, Allah’ın var olduğuna inandığım gibi adaletin de olduğuna inanıyorum” dedi. Samsun'u çok özlediğini ifade eden Öztürk, yaptığı kısa konuşmasının ardından kendisini karşılamaya gelen yakınlarıyla birlikte cezaevinden ayrıldı.

Buradan Polonezköy’de ki evine geçen Öztürk’ü sevenleri evine kadar yalnız bırakmadı. Binlerce seveni konvoy eşliğinde evine giderek kendisi ile görüşüp geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bu arada edindiğimiz bilgilere göre özellikle Samsun’ dan giden heyetten bazı kişilere Öztürk, Samsun’u  memleketi çok özledim. Salı veya Çarşamba günü memleketimde olmayı düşünüyorum. Bir buçuk yıl dır hizmetine ara verdiğimiz Ayvacık, Çarşamba, Salıpazarı, Terme ve Samsun’ da başlayıp yarım kalan yatırım ve hizmetlerimize ‘Nerede kalmıştık’ diyerek hızla yeniden başlayacağız.  Bu arada Baba ocağına da giderek rahmetli babam ve annem ile birlikte atalarımın mezarını da ziyaret edeceğim. “Her şer de bir hayır vardır” ayetinde beyan ettiği gibi, bunun bir imtihan olduğunu düşünüyor ve hayra yoruyorum. Biz memleketimize hizmet etmeye, çocuklarımızın eğitimine devam etmeye kendimizi adadık. Allah ömür verdiği sürece de bu yolda devam edeceğim”  dedi.

 Bu açıklamalar sonrasında edindiğimiz bilgilere göre Hava yolu ile doğup büyüdüğü Ayvacık’a geleceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber