Öztürk, yaptırdığı camide namaz kıldı

Öztürk, yaptırdığı camide namaz kıldı
METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk, Ayvacık ilçesi Güldere köyünde sevenlerinin büyük ilgisi ile karşılanırken, yaptırdığı camiyi ibadete açtı.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA- Nuri ŞEKER

METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk, Ayvacık ilçesi Güldere Köyünde (Balahur) yapımı tamamlanan 600 kişilik camiyi gezen Galip Öztürk, ilgililerden bilgiler alırken yapılacak çalışmaları konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Ayvacıklı olarak kendi memleketine yatırım yapmaktan duyduğu hazzı ifade eden Galip Öztürk, "Bugüne kadar memleketimiz için en iyisini yapmaya gayret ettik. Ayvacık'a ve Ayvacıklılara hizmet etmekten gurur duyuyorum. Beni tüm içtenlikleri ile karşılayan ve bağırlarına basan hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.


İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl da ilçeye yaptığı yatırımlar dolayısı ile Galip Öztürk'e teşekkür etti. Kendisini görmeye gelen Mustafa Üstündağ YBO'nun Türkiye şampiyonu olan yıldız kızlar futbol takımının sporcuları ile bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Gülpınar köyünde yaşayan akrabalarını da ziyaret eden Galip Öztürk'e kendi köylüleri başta olmak üzere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Yengesi Fatma Öztürk'ün evine giden Galip Öztürk bir süre kendisi ile sohbet ederek çocukluk anılarını anlattı.

img_1197.jpg

Öztürk, Doğup büyüdüğü köyünde yaptırdığı cami de öğle namazını kılan namaz çıkışında hazırlanan tatlı ve ikramlardan da yiyen Öztürk daha sonra Ayvacık İlçesinden Türkiye Birincisi olan Bayan Futbol takım öğrencilerini yanına çağırarak tebrik etti. Öğrencilerin özellikle bayan öğrencilerin bu başarısına imrendiğini belirten Öztürk öğrencileri birer birer kutlarken Futbol takımı çalıştırıcısı Öğretmene takım ihtiyaçlarını gidermesi için bir miktar maddi yardımda bulundu. 

img_1092.jpg

Burada ki ziyaretlerden ve incelemelerden sonra Galip Öztürk, Köyde bulunan İlköğretim Okulunu ve öğrencileri ziyaret etti. Okuldan ayrıldıktan sonra bir akrabasını ziyaret eden Öztürk daha sonra Babası İsmail Öztürk, Kardeşi Halit Öztürk ve annesinin bulunduğu aile kabristanlığını ziyaret ederek dua etti. Buradan Legend Otele geçen METRO Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk burada öğle yemeği yedi. Ziyaretleri boyunca büyük ilgi ile karşılanan Öztürk, sevenlerinin hayırduaları ile karşılanması dikkatlerden kaçmadı.  

img_1228.jpg

METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk’ün Ayvacık ziyaretine Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Eski AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Ayvacık İl Genel Meclkis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet köse, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Samsunspor Efsane Başkanı Hasbi Menteşoğlu’unun oğlu Samsun spor Kulüp Başkan adayı ve Tarık Menteşoğlu’un yanı sıra çok sayıda işadamları, bürokratlar, siyasi parti yönetici ve idarecileri ile birlikte çok sayıda sevenleri katıldılar. Ziyaretler sonrasında METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Galip Öztürk Ayvacık İlçesinden ayrıldı.

img_1015.jpgimg_1150.jpgimg_1189.jpgimg_1218.jpgimg_1253.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber