Öztürk, “Bu gün birlik ve beraberlik günüdür”

Öztürk, “Bu gün birlik ve beraberlik günüdür”
Ayvacık 2.Doğa ve Su Sporları Kültür ve Turizm Mustafa Dağıstanlı Festivaline katılan METRO Turizm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk gazetemize yaptığı özel açıklamasında, “Ayvacık’ta bu gün birlik ve beraberliğin olması

 

Ayvacık 2.Doğa ve Su Sporları Kültür ve Turizm Mustafa Dağıstanlı Festivaline katılan METRO Turizm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk gazetemize yaptığı özel açıklamasında, “Ayvacık’ta bu gün birlik ve beraberliğin olması gereken gündü. Ama üzülerek gördüm ki halkın oyları ile seçilen Milletvekillerimizin olmaması büyük hayal kırıklığı olmuştur” dedi

Ayvacık 2.Doğa ve Su Sporları Kültür ve Turizm Mustafa Dağıstanlı Festivaline katılan METRO Turizm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk gazetemize yaptığı özel açıklamasında, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker’e yaptığı özel açıklamasında, “Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur yaklaşık 2 ay önce Festivalle ilgili olarak doğup büyüdüğümüz, baba ocağımız olan İlçemizde böylesi bir festival düşündüğünü ve destek olup olmayacağımızı sordu. Bizde METRO olarak bu zor dönemde kendi memleketimize destek olmak adına tamam dedik. Ve bu gün Ayvacık İlçemiz Galip Öztürk Stadyumuna geldiğimiz de muhteşem bir festival organizasyonu ile karşı karşıya kaldım” diyerek devam etti.

bunlari-koy-(3).jpg

Ancak festival alanında güzel bir açılış yapmanın yanında üzüntüyü de yaşadım şeklinde konuşan ve sözü METRO Holdingin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı ağabeyi Galip Öztürk’ e getiren Talip Öztürk, “Galip Öztürk, bu gün geçici olarak aramızda değil. Ama bu sorunu yani ağabeyimin bu gün burada olmaması onun bu ilçeyi sevmediği anlamına gelmiyor. Galip Öztürk Ayvacık’ta kendi memleketi olması nedeni ile köyünde Cami, Kur’an Kursu, Yatılı bir büyük Lise inşaatı gibi onlarca yatırımlar yaparak bu ilçeye Çarşamba’ya, Samsun’a her zaman vefasını göstermiştir. Mecburda değildi ama o bunları yaptı.  Acaba Galip Öztürk’ün hatası Ayvacık, Çarşamba, Salıpazarı, Samsun’a ve daha başka yerlere bu kadar yardım ve yatırımı yapması mı?” diyerek devam etti.

METRO Turizm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk, Ayvacık Belediyesi sanırım geçen yıl 1. ni düzenlediği ancak Şehitlerimiz nedeni ile iptal ettiği bu festivalinin 2. ni bu defa gerçekten de Ayvacık’ta muhteşem şekilde organize etmiş. Ancak bu gün burada halkın oyları ile seçilmiş, halkın desteğini almış Samsun Milletvekilleri, bürokrasisi, Sivil Toplum Örgütleri, İşadamları velhasıl bu memleketin evlatlarını her ne şartta olursa olsun burada görmek isterdik. Ancak bu gün Ayvacık’ a sadece Eski İmar ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve ÇTSO Başkanı Yusuf Kefeli gibi isimler gelerek onore etmiş ve bu halkı sevindirmişlerdir. Oysa bu gün burada Galip Öztürk olsaydı olmayan herkes olurdu. Ama ben Ağabeyimin yerine buraya geldim onu temsil ediyorum. Bu gün kişilere bağlı değil memleket için her şartta birlik ve beraberliğin olması gerekirdi. Bu nedenle üzgün ve kırgınım” diyerek açıklamasını şu cümlelerle sona erdirdi.

METRO Holding Kurucusu Galip Öztürk Ağabeyimin geçici bir süre yokluğunda yerine METRO’nun çalışmalarını sürdürüyoruz. Kim ne derse desin, düşünürse düşüsün diyen Talip Öztürk, “Bu gün ve yarın (bugün) Ayvacık’ta ki bu muhteşem festivalin sonuna kadar buradayız. Biz memleketimiz için yatırım ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette ki bazı konuları bir kere daha düşüneceğiz. Ancak, (yarın) bu gün Cengiz Kurtoğlu konseri ile İlçeden ayrılmayı planlıyoruz. Ayvacık halkına inanıyorum ki güzel bir festival ve heyecanlı bir tablo oluşturulmuştur. Böylesi günler birlik ve beraberliğin, ebedi dostluk ve memlekete sahip çıkma günleridir. Bu gün burada olup destek veren tüm dostlara, misafirlere ve İlçe halkımıza teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

HABER- FOTO: Erol Şeker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber