Özma Tekstilden, Çarşamba’da istihdama katkı

Özma Tekstilden, Çarşamba’da istihdama katkı
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, geçtiğimiz aylarda Çarşamba’da bir şube açarak, faaliyete başlayan Özma Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti

 

 

Başkan Kefeli’nin ziyareti esnasında, tesisle ilgili bilgiler aktaran Özma Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müdürü Hüseyin Mavilioğlu, “İŞKUR ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, şu anda 61 kursiyeri istihdam etmekteyiz. Bu arkadaşlarımıza meslek kazandırıyoruz. Toplam 1.800m² kapalı alana sahip olan tesisimizde, bayan pijama ve sabahlığı üretmekteyiz. Aylık, yaklaşık 80.000 parça mal üretiyoruz ve ürettiklerimizin çok büyük bir bölümü de ihraç edilmektedir” dedi.

Tesislerinde 76 işçi ve 80 civarında makinelerinin bulunduğunu ifade eden  Mavilioğlu “1.800 m²lik  kapalı alanımızın sadece 600 m² lik bir bölümünü kullanmaktayız. Önümüzdeki günlerde kademeli olarak kuracağımız makine parkı ile, istihdamımızı önce 120 ye daha sonrada 200 e çıkarmayı hedefliyoruz. İşçilerimizin tamamı Çarşamba’dan, Özma Tekstil olarak, bulunduğumuz yerin istihdamına katkı yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Tesisle ilgili, bilgiler alan Başkan Kefeli’de, Özma Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müdürü Hüseyin Mavilioğlu’nu tebrik ederken, yapmış oldukları yatırım dolayısıyla bir plaket takdim etti ve teşekkür etti.

Haber- Foto: Kenan Gün

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber