Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

ÖZLENEN TABLO

ÖZLENEN TABLO

Türk milletinin yıllardan beri özlemini çektiği tablo 7 Ağustosta İstanbul Yenikapı’da gerçekleşti.
Dört liderin bir araya gelmesi tarihe damga vurdu.  79 milyon, 7 Ağustost’ta özlenen mesajları verdi.

Bu demokrasiye ne kadar inandığımızı gösterdi. Türk Milleti bir kez daha şunu gösterdi, biz ayrı görüşlerde olabiliriz, dünya bakışımız farklı olabilir ama dava Türkiye bütünlüğü olduğu zaman aynı dili konuşuruz. O gün yaşananlar millet adına onur verici bir durumdu. Dünya gıpta ile izledi. Çünkü böyle bir duruş dünyada sadece Türklerde var. Bundan sonra Avrupa, Amerika’da, Türkiye ye daha dikkatli bakmak zorunda. Eğer Türkiye’yi kazanmak istiyorlarsa, politikalarını gözden geçirmek zorundalar.

İç meselemize gelince, içimizi iyi bir şekilde temizlemek gerek. Emniyette, askeriyede, bürokraside, temizlikler yapılıyor. Bunun sivil ayağı da yapılmakta. Tabi ki önemli olan kanun içerisinde yapılmasıdır. Bundan sonra adaletin iyi işleyeceğinden eminim, ben buna bütün kalbimle inanıyorum…

Tabi birde bu işin siyasi ayağı var. İşte bu çok önemli. Bizim elimizi güçlendirecek yepyeni bir Türkiye yaratmak için her alanı dökmeden kırmadan yarınlara hazırlamak için çok önemli olduğunu düşünüyorum.  Türkiye’nin 2023’e ulaşması için bu atılan adımların önemi büyük. Bunlarda tamamlandıktan sonra Türkiye yeniden doğacaktır. Artık çocuklarımızı başka ellere teslim etmeden Türkiye Cumhuriyetinin ellerinde yetiştirmek gerek.  
Biz bu başımıza gelen musibetten ders alarak çocuklarımızın geleceğini sağlam temeller üzerine kurmalıyız. Bu konu büyük önem taşmaktadır.  

Okulsa devletin okulu, yurtsa devletin yurdu…
Buraları devlet bağlantısı olmayan hiçbir yapıya terk etmememiz gerek!

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 7 Ağustosta şehitlerimizi anması, milletle devleti buluşturması ülkeyi bir araya getirmesi özlenen bir tablodur. İşte büyük devletler böyle olur. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır.

Türkiye Cumhuriyetinin böyle bir lideri olduğu için bu millet çok şanslıdır.
Artık kurşunlara kendini kalkan yapan bu milletimize şehitlerimizin, gazilerimizin yazdığı bu destana mahcup olmamamız gerek.

Sayın Başkomutan yalnız bırakılmamalı. Diğer siyasi partilere de göstermiş olduğu bu davranıştan dolayı hepsini kutluyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımızla daha sık görüşmeler yapmalı, ülkemizi bu milleti layık olduğu yere getirmelilerdir. Bugün ülkem adına mutluyum ve sevinçliyim. Ülkemizi, bize tekrar geriye veren şehitlerimize, gazilerimize minnet duygularımı sunuyorum. Allah’ım mekanlarını cennet etsin… Gazilerimizin geride kalan hayatlarını mutlu bir ülkede yaşamasını nasip etsin…
Şehitlerimiz ölmez, onlar bizlerle hep bakacaklar. Bu ülkede her şey güzel olunca, onlar daha mutlu olacaklardır.
 

Teşekkürler Baş Komutan,
Teşekkürler Başbakanım,
Teşekkürler Kemal Kılıçdaroğlu,
Teşekkürler adını devletten alan Devlet Bahçelim,
Teşekkürler yüce Türk milleti hepinizden Allah razı olsun.
Saygılar…

Mustafa Akkuş

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi
SON YAZILAR