“Özledik seni İmparator”

“Özledik seni İmparator”
Geçtiğimiz günlerde sevenlerine sosyal paylaşım sitelerinden mesaj gönderen Galip Öztürk’e cevap hafta sonu Çaykur Rizespor maçında geldi. 19 Mayıs Stadyumundan Öztürk’e cevap gecikmedi: “Seni Özledik İmparator”

 

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

METRO Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk geçtiğimiz günler de sosyal paylaşım sitelerinden sevenlerine gönderdiği mesaj dostları ve yardım yaptığı insanları harekete geçirdi. Öztürk yaptığı açıklamasında, “Bizi zindanlara kapatıp, esaret altına alabilirler. Ama vicdanımıza ve yüreklerimize hiç kimse zincir vuramayacaktır".  Yüreklere zincir vurulamaz diyen Öztürk’e 19 Mayıs Stadından cevap hızlı geldi. Taraftarlar tribünlere astığı pankartta Öztürk’e cevap verdi: “Özledik seni İmparator”

 

‘Özledik seni İmparator’

Samsunspor takımını geçtiğimiz yıl Turkcell Süper Birinci Lige çıkmasında büyük yardım ve destekleri olan ve taraftarların gönlünde taht kuran METRO Holding Onursal Başkanı Çarşambalı işadamı Galip Öztürk için taraftarlar takımın durumunun kötü gidişinden dolayı kendisini unutmadılar. Taraftarlar Galip Öztürk olsaydı bu takım bu gün yine Süper Ligdeydi. Onun bu takıma yaptıklarını kimse göz ardı edemez” diyerek Öztürk’e olan sevgilerini stadyumda astıkları pankartlarla gösterdiler.

‘Pankartta sevgilerini dile getirdiler’

Geçtiğimiz hafta gündeme düşen METRO Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk’ün sosyal paylaşım sitelerinde ki mesajı sonrasında Samsun ve İlçelerinde hareketlilik gözlendi. Bu çalışmalar içerisinde 19 Mayıs Stadyumunda taraftarlarca açılan pankartta “Seni Özledik İmparator” yazısından sonra, Çarşamba’ da da sevenleri imza kampanyasına başladılar.  Sevenleri Çarşamba ve Ayvacık İlçelerinde METRO Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk tarafından okullar, yurtlar, köprüler, camiler yaptırmak, yetime, öksüze, kimsesize sahip çıkmak, kazandıkları ile vergi veren, yeni istihdam alanları yaratıp işsize iş alanı oluşturan sevdiklerine kavuşmak olduğunu belirttiler. Öztürk için destek verdiği her kesimden imza toplanmaya başladı.

‘Suçsuz olduğuna inanıyoruz’

İmza Kampanyasında özellikle Başbakan Erdoğan’dan yardım isteyen sevenleri, toplanan imza kampanyası çerçevesinde Başbakan Erdoğan’a gönderilmek üzere hazırladıkları dilekçelerinde, Öztürk’ün kendilerine her alanda büyük yardım ve destekleri, burslarla çoğu öğrencilere sahip çıktığını ve suçsuz yere hapis yattığına inandıklarını belirterek, serbest bırakılması için destek istedikleri gözlendi.

‘Sevenlerinin boynu bükük bırakılmasın’

Sevenleri günümüzde teröristlerin affedildiğini, tutuklanmadan yargılandığına işaret ederek, Ülkenin önde gelen hayırsever bir iş adamının bir yılı aşkın süreden beridir tutuklu olmasının burs alan öğrencilerin, okulları olmayan ve okul bekleyen öğrencilerin, yardıma muhtaç ailelerin merakla beklediğini ve bu insanların artık boynu bükük bırakılmaması gerektiğini ifade ederek en kısa sürede serbest bırakılması gerektiğini inandıkları imzalı dilekçeleri toplandığı ve toplanan dilekçe ve imzaların Başbakan Erdoğan’a ulaştırılması planlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber