Özkan Başkan boşluk bırakmadı

Özkan Başkan boşluk bırakmadı
ÇARŞAMBASPOR’DA YENİ HOCA BİROL AKKAYA OLDU

Çarşambaspor takımında saat 16.00 da yönetimle anlaşarak ayrılan Tarkan Demirhan’ın yerine Birol Akkaya ile anlaşıldığı öğrenildi.

BAL Ligi 5. Grupta mücadele eden ve Tarkan Demirhan’la yola şampiyonluk parolası ile çıkan Çarşambaspor Yönetiminde Başkan Özkan Yıldırım, ilk 4 hafta içinde 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak şimşekleri üstüne çeken Yeşil beyazlılarda görevden yönetimle görüşerek ayrıldığı açıklanmıştı.

Tarkan Demirhan son Karabük Yenice takımı ile deplasmanda oynanan maçta0-0 berabere kaldıktan sonra tepkilerin artması ile bu gün 16.00 saatlerinde Başkan Özkan Yıldırım ile karşılıklı anlaşarak ayrılması akabinde yeni teknik direktör arayışına hız verdiklerini açıklanmıştı. Başkan Yıldırım, Demirhan’ın takımdan ayrılması ile birlikte galibiyete, şampiyonluğa aç bir hoca arıyoruz şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Akşam 21.30 sıralarında Çarşamba spor Başkanı Özkan Yıldırım ile yaptığımız görüşme neticesinde Çarşamba spor takımını bugünden itibaren geçen yıl takımın Teknik Direktörlüğünü yapan Ahmet Özen’nin yardımcı Hocalığı görevini yürüten Yardımcı hoca Birol Akkaya' yı Teknik Direktörlüğü için anlaşıldığını açıkladı.

Başkan Özkan Yıldırım yaptığı açıklamasında, “Şampiyonluğa aç, başarıyı hedefleyen, kadroyu tanıyan, teknik bilgisinin yanı sıra takımla iyi diyalog kurarak kısa sürede psikolojik olarak takımı toparlayarak galibiyetleri almayı başaracağına inandığımız Birol Akkaya hocayı yeni hocamız olarak karşılıklı yaptığımız görüşmeler neticesinde anlaştık. Birol Akkaya hoca yarından itibaren çalışmalara  başlayacak olup, oyuncularımızla kısa sürede toparlanarak galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Yeni teknik hocamıza başarılar diliyor Çarşambaspor taraftarlarımızın ve İlçe halkımızın hocasına ve takımına sahip çıkmasını bekliyor hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor