Özkan, "Lig şimdi başlıyor"

Özkan, Lig şimdi başlıyor
2014-2015 BAL 'in başlamasından bu yana sıkıntılı süreç geçiren Yeşil Beyazlılarda Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, Güzel Orduspor maçını 6-1 lik gibi farklı bir skorla kazanılması sonrasında "Bizim için Lig şimdi başlıyor" dedi

Bölgesel Amatör Ligi 5. grupta şampiyonluk parolası ile Tarkan Demirhan'ın teknik direktörlüğü ve  yeni yönetimle birlikte sezona başlayan Çarşambaspor ilk 4 haftada istediğini bir türlü alamadı. Yapılan kongrede başkanlığa seçilen Özkan Yıldırım,  gecen yıl ikinci yarıda göreve gelerek takımın son anda düşmesini sağlayan eski teknik direktör  Tarkan Demirhan ile devam kararı almıştı. Demirhan ile büyük umutlarla lige başlayan Çarşambaspor ilk 4 haftada bir galibiyet, iki beraberlik ve bir mağlubiyet sonrası toplam 5 puan alarak şimşekleri üzerine çekmeyi başardı. Tepkilerin artması üzerine yönetim ilk önce kadro revizyonuna gitmiş ancak takım yine başarılı olamayınca Demirhan ile yollar ayrılmıştı.

Tarkan Demirhan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Birol Akkaya ile anlaşarak yola devam kararı alınması sonrasında Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Sinopspor maçını 2-1 kazanarak geleceğe büyük umut vaat etmişti. Yeni teknik direktör Birol Akkaya, "Çarşambaspor  hak ettiği yerde değil, biz önce ilk yarıda aradaki puan farkını kapatmayı ve sonrasında liderliği ele almayı hedefledik, inanmasaydık bu görevi kabul etmezdik  Yeni teknik direktör Birol Akkaya, "Çarşambaspor  hak ettiği yerde değil, biz önce ilk yarıda aradaki puan farkını kapatmayı ve sonrasında liderliği ele almayı hedefledik, inanmasaydık bu görevi kabul etmezdik. Yeter ki taraftarlarımızda bize olan inancını kaybetmesin" ifadelerini kullanarak açıklamada bulunmuştu.

Birol Akkaya yönetiminde Güzel Orduspor deplasmanına giden Çarşambaspor çıktığı maçta taraftarlarının da desteği ile adeta gol şov sergilemesi taraflı tarafsız herkesi mest etti. 6-1 gibi bir skor ve güzel bir futbolla 3 puanı alarak ilçeye dönen Çarşambaspor'da yüzler gülmeye başladı. Haftalar sonra gelen güzel galibiyet sonrasında Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Oyuncularımızın üzerinde uzun süredir  büyük bir stres ve özgüven sıkıntısı vardı. Bunun nedeni takımın iskeletinin yeni olması ve uyum sorunu olduğunu biliyorduk. Yeni teknik direktörümüz Birol Akkaya ile  bu sorunu da aştığımızı  oyuncularımızın son maçta sahada oynadıkları futbol ile gösterdiler. Bugünden sonra  vatandaşlarımızdan ve taraftarlarımızdan destek istiyoruz. Seyircilerimiz her zaman yanımızdalar ve takımlarını destekliyorlar. Ligin sonuna kadar taraftarlarımızın aynı şekilde desteklemelerini ve ligin sonuna kadar bu güvenlerini sürdürmelerini diliyor,  hepsine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

6-1lik Güzel Orduspor maçından sonrasında Yeşil Beyazlıların hedeflerinin bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağı  Bartınspor  maçını kazanarak liderle aradaki puan farkını 1'e düşürmek  olduğunu dile getiren Yıldırım, " Bu maçın da 90 dakikası sonunda 3 puan ve galibiyetle sahadan ayrılmak istiyoruz. Bartın maçından galibiyetle ayrılarak  zirve yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor