Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Özen'erek Getirilen Ahmet Özen ve Ekibi İstifa Etti

Özen'erek Getirilen Ahmet Özen ve Ekibi İstifa Etti

Ve kaçınılmaz son dün akşam saatlerinde geldi. En azından teyit edemesek bile bilgi kesine yakın. Çarşamba spor hakkında kolay kolay yazı yazmamaya özen gösterdiğimi bilirsiniz. Çünkü bu işleri yapan bir kaç isim var mevcut gazetemizde. Bu nedenle kendi işimiz olan gündem ve siyaset ağırlıklı yazılarla yola devam etmeye özen gösteriyoruz.

Ama dün oynanan Fatsa Belediye spor maçı bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarlar yıllar sonra belki de ilk kez bu kadar sağ duyulu idi. Her ne kadar eskisi gibi tepkiyi saha da göstermeseler de tribünlerden gereken tepki Teknik Direktör Ahmet Özen ve ekibini etkilemiş olmalı ki sonunda İSTİFA HABERİ GELDİ.

Gerçi günlerden beridir bu yeni takım ve teknik kadroyu kim veya kimler kurdu, aralarında nelerin yaşandığı konusunda büyük dedikodular piyasada konuşulmakta ve kısa süre içinde mutlaka böylesi bir olayın patlak vereceği dile getiriliyordu.

Ancak dünkü maç hem tribünlerin demokratik tepkisine neden oldu hem de bu kadronun oluşturulmasından itibaren bir cephenin sürekli gösterdiği tepkilere rağmen BAL Liginde bu haftaya kadar gelindi.Başkan Şeref Çelebi ile sezon başında bazı konuları görüştüğümüz için çok inançlı idik. Bu kadronun büyük başarı sağlayacağına inandık. Ama dün tribünlerden bazı isimler sanki Çarşamba spor takım yönetiminde şahsımızda varmış gibi bize tepki göstermesini anlayamadım.

En basitini belirtelim ki tansiyon çıkmasın. Mesela tribünlerden " Erol bey yaz yaz bunları yaz. Bu kadar ruhsuz ve kötü futbol olamaz. Bizi kandırdılar ve bu yönetime imza attık destek verdik. Bu rezilliklere neden suskun kalıyorsun" şeklinde ve daha ileri giden rezalet tepkilere maruz kaldık. Şükür suçumuz ve dahlimiz olmadığı için rahatım ve hiiç üstüme alınmadım.

Ama maçın hemen akabinde gelen telefonlar en azından bize telefon açan sevdiklerimiz üzülme sanki sen transfer yaptın, . Adamlar para vermeden yöneticilik yapıp yetmiyormuş gibi bir de tribünlere ve basına tepki gösteriyor. Yazıklar olsun bunlara" diyerek bizlere destek verdiler. Her zaman sağduyuyu seven, sabırlı birisiyim. Kavgadan yana asla olmam ama bu asla ve asla korkudan değil bu ilçede sorun ve sıkıntı olmamasından kaynaklı sabır gösteririm. Her neyse bizim yönümüzden sorun sıkıntı yok ama gelin görün ki tribünlere beklenti büyük verilince tepkisini de büyük gösterdi.

İşin aslı Teknik hoca Özen son haftalarda maç esnasında saha kenarına çıkamıyor sürekli taraftarın tribünlerden gelen tepkisine maruz kalıyordu.  Maçı sahanın yanından yönetemeyen Özen, sonunda Fatsa maçında da yedek kulübesinden çıkamadı, rahat bir çalışma ortamı bulamaması ve kurulan ekiple bir türlü istenen seviyede bir futbol ve başarı sağlanamayıp, bu gidişata başarısızlıkta eklenince kaçınılmaz son dün akşam saatlerinde geldi. Gerçi ligde bulunulan durum çok kötü değil ama BAL Liginde açık ara lider gitmesi gerektiğine inanılan Çarşamba spor'un bulunduğu yer ve alınan skorlar herkesi bunalıma ve tepki göstermesine neden oldu.

Bu defa tribünlerden suçlanacak taraftar da yok. Taraftar geçen yıl gerektiğinden fazla ceza aldı ve bir daha aynı sıkıntıyı yaşamamak için çok titiz davranıyorlar.  Sonuç olarak gerçek veya değil ama sanırım bu kesin ÖZEN ve ekibi ile yollar  ayrılma isteğini yönetime bildirdi ancak yönetim maçın hemen sonrasında verilen kararı şimdilik onaylamadığı ve hafta içinde bu sorunun çözüme bir şekilde ulaştırılacağına inandıklarını deklare ettiler.

Şimdi ne olacak? Yönetim nasıl bir tavır takınacak. Yönetim de çatlak olur mu, ekip aynı şekilde devam eder mi bilinmez ama takım kötü oynuyor ve iki güçlü ekip ile karşı karşıya geldi ve ikisini de kaybetti. Dere geçerken at değiştirilecek mi?. Taraftarla bu takım ve yönetim barışabilecek mi?. Yönetim istifaları onaylayacak mı?. Yeni hoca kim olabilir?. Karoda ki oyunculara ceza gelecek mi?

Sonuç olarak demek ki kan değişikliği bir değişim artık lazım. Bu sadece teknik heyet veya futbolcu kadrosunda mı yoksa yönetimde de kan değişimi olur mu?. Yoksa sadece hoca değişimi ile mi yola devam edilir hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi