Özel gençler için asker eğlencesi!

Özel gençler için asker eğlencesi!
10-16 Mayıs Engelliler Hatası çerçevesinde engelli gençlerin bir günlük temsili askerlik uygulaması öncesi Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından, engelli gençler için asker eğlencesi ve asker konvoyu düzenlendi

Çarşamba ilçesinde hizmet veren Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Hafta boyunca kurum tarafından gerçekleştirilen bowling oyunu ve tekne gezintisi gibi etkinliklerde engelli gençler eğlence dolu anlar yaşadılar.

4-185.jpg
Askerlik heyecanını yaşadılar

Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelli gençlerin askerlik heyecanını yaşaması amacıyla temsili askerlik uygulaması öncesinde engelli gençlerin ve ailelerin katılımlarıyla asker eğlencesi ve konvoy düzenlendi.  Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi binası önünde gerçekleştirilen programda, davul-zurna eşliğinde engelli gençler aileleriyle birlikte eğlendiler. Daha sonra, askerlik heyecanını yaşayacak engelli gençlere kına yakıldı. Kına sonrasında temsili bile olsa yaşadıkları kahraman bir mehmetçik olma duygusu ve heyecanını aileleriyle paylaşan engelli bireyler, daha sonra otobüs ile şehir turu attılar.



2-277.jpg
Geniş katılımlı Şehir turu

Üstü açık otobüsle yapılan şehir turuna çeşitli kuruluşlarda eşlik ettiler. İlçedeki motosiklet kulübü, bisiklet kulübü, Çarşamba Off-Road ekibi, Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi personelleri ve engelli gençlerin aileleri, şehir merkezinde davullu zurnalı konvoya dahil oldular.

Konvoy sonrası etkinlik son buldu.

HABER MERKEZİ

1-230.jpg

 

3-233.jpg

 

5-125.jpg

6-077.jpg

7-077.jpg

8-052.jpg

9-032.jpg

10-025.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber