Özel çocuklardan Özden’e özel hediye

Özel çocuklardan Özden’e özel hediye
Özel çocuklardan Özden’e özel hediye

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Samsun AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden seçim çalışmalarına Bafra ilçesinde devam etti. Bafra özel eğitim iş uygulama merkezinde eğitim alan çocuklar için düzenlenen kermesin açılışını yaptı. Çocuklarda kendilerinin yaptıkları Barış Manço tablosunu Özden’e hediye etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Bafra İlçesinde giden AK Parti Milletvekili adayı Kamuran Özden, ilçe teşkilatını ve seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Ardında da Bafra özel eğitim iş uygulama merkezinde eğitim alan öğrenciler için düzenlenen kermesin açılışını ilçe belediye başkanı Zihni Şahin, Ak Parti ilçe Bakanı Tuncay Yurduseven ve çocuklarla birlikte yapan Milletvekili adayı Kamuran Özden, öğretmenlere teşekkür ederek ‘Çok özel ve güzel bir iş yapıyorsunuz. Sizi gönülden kutluyorum’ dedi. Çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Özden, daha sonra esnaf ziyareti yaptı. 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatan Kamuran Özden, bütün dünyanın gözünün Türkiye’nin üzerinde olduğunu belirterek, ‘Bu seçim sadece Türkiye’nin seçimi değil. Ortadoğu, Kudüs, Saraybosna bu seçimi bekliyor. Söylenen boş vaatlere inanmayın.Bu millet boş vaatleri alkışlamaz. Bu millet neyi alkışlayacağını çok iyi biliyor. Bizim meselemiz memleket ve millet meşelisi. Meselesi memleket ve millet olanlara selam olsun’ diyerek herkesin sandığa gitmesini istedi.

Bafra’da bulunan özel bir hastaneyi de ziyaret milletvekili adayı Kamuran Özden, hastalarla ve çalışanlarla sohbet etti. Özden daha sonra Özel Elit Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocukların el becerilerinin bulunduğu sergiyi açılışına katıldı.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber