ÖZDEN DOLU DOLU GELİYOR!

ÖZDEN DOLU DOLU GELİYOR!
AK Parti Samsun Milletvekili aday adaylarından Kamuran Özden, yıllardır Sağlık Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığında ki çalışmaları ile dolu dolu geliyor. Milletvekili aday adayı Özden ilçeleri fırtına gibi gezerek halkın gönlünde taht kurmaya devam e

 

2011 yılında gerçekleştirilen Genel Seçimlere Sağlık Bakanlığında ki görevinden son anda istifa ederek aday adayı olan ve 9 Milletvekili aday listesinde yer alan Kamuran Özden kısa sürede Samsun'lunun gönlünde taht kurmuştu. Bu çalışma ve temposuna rağmen AK Parti Samsun'dan 6 Milletvekili çıkartınca seçilememiş ve geri görevine döndükten kısa bir süre sonra Gençlik ve Spor Bakanlığına müsteşar Yardımcısı oalrak göreve başlamıştı. Burada da başarılı çalışmalara imza atana Özden 2015 Genel seçimleri için yeniden halkın karşısına çıktı.

Görevinden son gün istifa ederek Samsun'da Milletvekilliği çalışmaları için ilçeleri dolaşmaya başlayan Kamuran Özden hemen hemen hiç bir ilçeyi es geçmedi. Gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanan Gülen adam Kamuran Özden,  İlçelerde ki yatırımlar, sorunları yakından bilen bir isim olarak halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığında Türkiye sınırlarını taşan hizmetleri ile haklı oalrak hem yurt içinde hem yurt dışında adeta kendisine sevgi ile bağlanan milyonlarca insana hizmetten sonra Gençlik Spor Bakanlığında da başarılı çalışmalara imza attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığında Bakan Akif Çağatay Kılıç ile birlikte başarılı çalışmalara imza atanan Kamuran Özden gezdiği tüm ilçelerde şimdi hem sağlık yönünden hem de Spor Bakanlığında ki yatırım ve hizmetlerinden ötürü sevgi ile karşılanıyor. Güler yüzü ve tatlı dili nedeni ile kendisine "Gülen adam" şeklinde hitap edilen Özden, halktan büyük bir destek gördüğünü ve bu sevgiye layık olacağını dilinden düşürmemesi gözlerden kaçmıyor. Samsun' da gösterilen ilgiden memnun olan Kamuran Özden yorgunluk hissi duymadığını ve gezdiği her yerde ki sevgi karşısında daha iyi hizmet ve yatırımları artık Milletvekili olarak TBMM de yapabilme adına sonuna kadar mücadele edeceğini dile getirmesi gözlerden kaçmıyor. Milletvekili listesinde ilk sıralarda yer almasına kesin bakılan Özden'in şimdiden Samsun'a yapılacak yatırım ve projeleri ile dolu dolu geldiği konuşulmaya başladığı dikkatlerden kaçmıyor.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber