“ÖZDEN, ‘CUMHURBAŞKANIMIZI ASLA YOLDA BIRAKMAYIZ.’”

“ÖZDEN, ‘CUMHURBAŞKANIMIZI ASLA YOLDA BIRAKMAYIZ.’”
Çarşamba’da Taner Özden’i bekleyen vatandaşlar, sürecin uzatıldıkça aday olacak kim olursa yıpratılmış olacağına işaret ederek tepki göstermeye başladıkları dillendiriliyor.

“ÖZDEN, ‘REİSİ ASLA YOLDA BIRAKMAYIZ.’”

31 Mart Yerel seçim süreci tüm siyasi partilerde son hız devam ederken AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayının belli olmasının ardından, ilçe aday seçimi tam bir trajediye dönüştürüldü. Çarşamba’da Taner Özden’i bekleyen vatandaşlar, sürecin uzatıldıkça aday olacak kim olursa yıpratılmış olacağına işaret ederek tepki göstermeye başladıkları dillendiriliyor.

“AK PARTİDE BÜYÜK YÜK YUSUF ZİYA YILMAZ’DA”

AK Parti’de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın açıklanması siyasi çevrelerde büyük yankı uyandırmasının ardından gözler İlçelere çevrildi. Özellikle AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve ekibinin anket ve değerlendirmeler neticesinde net karar verememeleri parti içinde ve halk arasında her geçen gün büyük huzursuzluklar ve sıkıntılar başlattığı iddia ediliyor.

356253247-575144634793998-6530744736807414592-n.jpg

ÖZDEN, “‘BİZ YERİMİZİ DE GÖREVİMİZİ DE BİLİYORUZ’.”

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden’in kesin aday olacağı halk tarfından da beklenirken, açıklama olmamasına rağmen sorulan soruları cevapsız bırakan başkan adaylık konusunda hiçbir yere açıklama yapmama ve konuşmamaya devam ediyor. Ancak, İlçe Başkanı Taner Özden’in yakın çevresi ile sohbetlerinde sık sık, ‘Çarşamba’da bizim mevcut görevimiz belli, davamız belli ve davamız ile davamızın büyükleri ne diyorsa o çizgide görevimizi sürdürüyoruz. Bu süreçte asla ben şuraya aday olmak istiyorum, beni şuraya seçin hiç demedim. Büyüklerimiz bize ne görev verirse halkımızda bunu ister, desteklerse kısacası layık görürseler biz yok demeyiz. Ama şuana kadar hiçbir vakit adayım demedim. Kaldı ki şuana kadar her hangi bir adaylık adına tarafıma resmi hiçbir tebligat veya öneri gelmedi. Biz de sizler gibi dillendirilenleri duyuyor izliyoruz. Biz kendi kendimize aday olmuş veya addedilen söylemler olmuş, bir şey varmış gibi hareket etmeyiz. Bu nedenlerle yerimizi de görevimizi de bilen birisiyiz. Hayırlısı neyse onu itidalle bekliyoruz”

347426133-914285796324045-4037712788159251188-n.jpg

“ÖZDEN, ’CUMHURBAŞKANIMIZI ASLA YOLDA BIRAKMAYIZ.’”
‘Çarşamba Belediye Başkanımız Büyükşehir adayı seçildi ve biz teşkilatçıyız ve bu güne kadar teşkilatımda başarı ile görev yaptım. Bu gün Halit Başkanımız başarıları ile Samsun’ a uygun görülmüş bizim ismimizi de Milletvekillerimiz ve teşkilatımız anıyormuş. Bu noktada büyüklerimiz bu görevi bize layık görür, uygun görüş belirtir görev senin derseler görevden kaçmayız. Ama vermediler küsüp darılıp başka partilere gitmekmiş, partimden uzak, seçim sürecinde çalışmayacakmışım böyle bir durumum asla olmaz olamaz. Biz dava adamıyız ve Cumhurbaşkanımızı asla yolda bırakmayız. Nerede nasıl görev verirseler o görevi layığı ile yapmaya gayret gösteririz’ ifadeleri ile sabırla sonucu beklediği öğrenildi.

415733529-18122085079334655-4814521740023401763-n.jpg

“SALI GÜNÜ SAMSUN EKİBİ GENEL MERKEZDE OLACAK!”

Bu arada önümüzde ki Hafta Salı veya Çarşamba günü AK Parti Genel Merkezinde son Komisyon toplantısı yapılacağı, daha sonra alınan kararın üst komisyona götürülerek belirlenen kesin isim n son değerlendirmenin ardından önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruna sunularak onun onayının ardından isimlerin açıklanacağı öğrenildi. Bu son toplantıda Komisyon başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala’nın yapacağı toplantıda özellikle sıkıntı ve sorun olan ilçeler adına Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay, İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Yılmaz, mevcut Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Başkan adayı Halit Doğan’ın Salı günü AK Parti Genel Merkezine giderek son değerlendirme ve isimlerin belirlenerek onaylanmasını sağlayarak önümüzde ki hafta sonunda isimlerin açıklanacağı belirtiliyor.

353805749-3550486695218285-6325105773537793073-n.jpg

“KOORDİNE VE SORUNSUZ ÇALIŞMAK İÇİN, DOĞAN’IN İSTEDİKLERİ

Bu arda bazı yayın organlarında Genel Merkezin ‘yeniden son olarak çok özel anket ile kesin isim belirlenecek iddialarının asılsız haber olduğu ve teşkilatları bu yolla germek için uydurulduğu’ belirtilerek başka isim ve sıkıntıların oluşmaması için teşkilatların uyarıldıkları öğrenildi. Şuana kadar kesin olarak belirlenen adayın Büyükşehir belediyesi ile koordineli ve sorunsuz çalışabilecek isimlerle yürümek istediğini belirten Halit Doğan’ın istediği isimlerden oluşacağı öğrenildi. Yine Çarşamba için başta Halit Doğan ile Yusuf Ziya Yılmaz başkan ve ekibinin İlçe başkanı Taner Özden üzerinde kararlarını verdikleri ve diğer ilçelerde ki sorunlarında tamamlanarak önümüzde ki hafta sonu açıklanmasının beklendiği belirtiliyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber