Özdemir'den yeni eğitim yılı mesajı

Özdemirden yeni eğitim yılı mesajı
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Özdemir.

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Özdemir, Müdürlük resmi sitesinden yaptığı 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı açılış mesajında, " Yaptığınız hizmet ile ülkemize, milletimize, tüm insanlığa önemli değerler katıyorsunuz. Sizler, ilkeleri ve değerleri olan, fedakarlıkla hizmet eden, kendi alanında örnek gösterilen toplum önderlerisiniz" dedi.

     2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin heyecanını yaşıyoruz. Ülkelerin gelişmişliği ve büyüklüğü insana verdiği önemle ölçülür.  En büyük yatırım çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırımdır. Bir toplumun geleceği, öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecini  iyi bir şekilde planlamasıyla aydınlanabilir. Ülke olarak en büyük varlığımız, sahip olduğumuz genç nüfustur. Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık ve mutlu geleceği için tüm gençlerimizi kendi becerilerini ve ilgilerini de dikkate alarak doğru yönlendirmeliyiz.

Açıklamasına bu yıl eğitim ve öğretim görecek öğrencilere seslenerek devam eden Özdemir, "Sevgili Öğrenciler, Öncelikle amacımız, geleceğimiz olan sizleri  düşünen, üreten, sadece bilgiyi aktarmak değil, bilgiye ulaşmanın yollarını araştırabilen, bilgiyi paylaşabilen ve teknolojiyi üretebilen ve toplumun yararına kullanabilen öz güvenli bir nesil yetiştirmenin amacı içerisindeyiz. Bu gayelerimizi gerçekleştirmek için idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, tüm personelimizle gecemizi gündüzümüze katarak sizler için en uygun eğitim ortamını sağlama gayreti içerisindeyiz. Size düşen vazife ise; çok çalışmak, kendinizi mümkün olan en üst düzeyde yetiştirmenizdir" dedi.

Son günlerde özellikle yönetici atama ve değerlendirme konusunda sıkıntılı bir süreç yaşayan ve yapılan çalışmaların hak ve kanunlara aykırı olduğunu savunan eski yöneticilerin sitem ve tepkilerinin yoğun olduğu günlerde yöneticilere seslenen İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Özdemir, "Değerli Yöneticilerimiz ve Öğretmenlerimiz, Yaptığınız hizmet ile ülkemize, milletimize, tüm insanlığa önemli değerler katıyorsunuz. Sizler, ilkeleri ve değerleri olan, fedakarlıkla hizmet eden, kendi alanında örnek gösterilen toplum önderlerisiniz. Her biri ayrı ayrı keşfedilmeye hazır birer dünya olan çocuklarımız sizlerin gayreti ve fedakarlığıyla yetişecek. Sizin fedakarlığınızın meyveleri yıllar sonra alınacaktır. Bu mesleğin özelliği;  sabır ve özveri olmazsa olmazıdır."

Velilere yaptığı açıklama bölümünde ise, "Saygıdeğer Veliler; Devletimizin, öğretmenlerimizin ve sizin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi öğrencinize, okulunuza sahip çıkmak ve desteklemektir Bu nedenle sürekli okullarınızı, öğretmenlerinizi ziyaret ediniz Öğrencinizle ilgili olunuz Öğrencinizin yalnızca öğretim yönünden değil, eğitim yönünden de gelişmesi için imkânlarınızı sonuna kadar kullanınız. Yeni Eğitim - Öğretim yılının okullarımız idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber