Özdemir Yerel Siyasete Dönüyor!

Özdemir Yerel Siyasete Dönüyor!
İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'na Turhan Yazıcı'nın getirilmesinin ardından Yazıcı'nın revizyon vurgusuyla birlikte yeni yönetimde kimlerle çalışacağı merak konusu olmuştu.

Önceki akşam parti binasında yapılan istişare toplantısında yeni isimlerle bir araya gelen Başkan Yazıcı'nın kürsüde geçmiş dönem milletvekili adayı Furkan Eren Özdemir ile birlikte fotoğtaf vermesi dikkatleri çekti.

Bunun üzerine Özdemir'e "Yerel siyasete geri mi dönüyorsunuz?" şeklindeki sorumuz üzerine kendisinden "Evet, daha yeni başlıyoruz." cevabını aldık.

Yeni yönetimde yer alacağını ifade eden Özdemir: "Bizi diğer siyasi kişiliklerden ayıran özellik üstün vazife duygusudur. Turhan Başkanımın Çarşamba'daki mücadelesine bizzat şahitliğim vardır. Kendisinin davetini reddetmek nezaketsizlikten de öte bir davranış olurdu. Bizim için makamın, sıfatın, adresin önemi yoktur. Milletimize ve partimize hangi dönemde nerede en iyi katkıyı sunacaksak orada kendimize vazife çıkarırız." dedi.

Yerel seçimlerde herhangi bir adaylık düşüncesi olup olmadığını yönündeki sorumuzu cevaplayan Furkan Eren Özdemir: "Elbette siyasette 5 dakika 24 saatten uzundur. Siyaset uzun soluklu bir marantondur. Ancak yerel seçimlerde hiçbir noktada adaylık düşüncem bulunmamaktadır. Yerel seçimlerde teşkilât bünyesinde mücadele vererek çıkaracağımız Belediye Başkan Adayı ve meclis üyesi adaylarımızla birlikte Çarşamba Belediyesi'ni devralmak adına katkı sunacağım. Az öncede belirttiğim üzere bizim siyasi şiarımızda makam arzusu değil vazife bilinci hakimdir." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber