Özcan, "Halkımız için yola çıktım"

Özcan, Halkımız için yola çıktım
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Özcan, temayülde ki ilgiden dolayı herkese teşekkür ederek, adaylık süreci çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı ve Çarşamba Vakıfbank emeklisi Mustafa Özcan, Partinin engelli kadrosundan aday adayı olduğunu açıkladıktan sonra başlattığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Samsun merkez ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek hem tanışan hem de destek isteyen Mustafa Özcan, "Nasip olursa Milletvekilliği adaylığına girdiğimiz ve nasip olur TBMM'ye gittiğimiz andan itibaren ilk önce engellilerin hak ve hukukunu, ihtiyaçlarını ve isteklerini gündeme getirmeyi hedefliyorum. Toplum içinde engellilerin çektiği zorlukları en iyi kendim bilirim. Bu vesile ile AK Partinin engelliler için başlattığı çalışmalarda katkım olması ve toplumumuzda ki engelli vatandaşlarımızın daha iyi ve güvenli bir gelecek elde edebilmeleri için mücadele edeceğim" dedi.

 Seçim çalışmaları çerçevesinde gittiği her ilçede özellikle engelliler tarafından ilgiyle karşılanan Özcan, seçim bölgesi olan Çarşamba' da (ÇABED) Engelliler Derneğindeki arkadaşlarını da ziyaret etti. Dernekte engelli arkadaşlarına konuşan Özcan, "Benimde içinde bulunduğum dernekte ki arkadaşlarımın bir kere daha sorunlarını dinledim, talepleri nedir öğrendim, birlikte helva ve ekmek yedik. Kendilerine gösterdikleri misafirperverlik ve destekten dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Özcan açıklamasının son bölümünde özellikle geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen temayülde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduğunu ve parti, teşkilatlarının güvenine layık olmak için parti tüzüğüne ve kurallarına uygun şekilde çalışmalarını sürdüreceğini dile getiren Özcan, "Engelliler dışında elbette ki Samsun ve İlçelerimizde yapılan halkımızın, köylümüzün, esnaf, çiftçi, memur arkadaşlarımızın da sorun ve sıkıntılarını yakından biliyorum. Onlarla da sık sık dertleşerek bazı konuları irdeliyoruz. Bu vesile ile tüm toplumumuza yararlı ve yardımcı olacak her işlerinde en yakınlarında ki milletvekilleri olabilmek için mücadele edeceğim. Bu bilinçle birlikte pazar günü gerçekleştirilen temayülde ilgi gösteren ve desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize bir kere daha teşekkür ediyor şimdiden hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

dsc_0231.jpgdsc_0252.jpgdsc_0246.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber