“Oyunun karşılığını alamadık”

“Oyunun karşılığını alamadık”
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar,geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Suluova Sebat Spor maçının değerlendirmesini yaptı

Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, geçtiğimiz hafta Suluova Sebatspor oynanan karşılaşma hakkında konuşarak, en az 4 tane verilmeyen penaltıların olduğunu ve hakemin karşılaşmayı kötü bir şekilde yönettiğini belirtti.

“Hakem boyutu artık bizide aştı”

En az 4 tane verilmeyen penaltıların olduğunu söyleyen Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, “Suluova deplasmanı her zaman zor bir deplasmandır. Rakibinde tabi taraftarı maça ilgi gösterdi. Gergin bir atmosferde oynadık. Ama takımımız deplasmanda olmasına rağmen rakipten daha üstün oynadı. Fazla pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Verilmeyen penaltılar var. En az 4 tane penaltı var. İlginç bir top oynadık aslında.” Şeklinde konuştu.

“Karşılığını Puan Olarak Alamadık”

Oynadıkları futbolun karşılığını puan olarak alamadıklarının altını çizen Teknik Direktör Ünsal Yaşar, “Fiziksel olarakiyiydik. Oyunsal anlamda da iyiydik. Pozisyonların bir kısmını biz atamadık. Bir kısmı da verilmedi. Hakem tarafından kötü bir yönetim sergilendi. Ama tabi bu bahaneye de a sığınmak istemiyoruz. Bu olayın hakem boyutu artık bizi de aştı. Her yerde konuşuldu. Beraberlik bizim hakkımız değildi. Birkaç farkla alabileceğimiz oyun ortaya koyduk. Pozisyonlar bulduk ama futbolda tabi böyle sonuçlar var. Beraberlikle ayrıldık. O açıdan üzgünüz. Oynadığımız futbolun karşılığını puan olarak alamadık” dedi.

“Elimiz güçlü değil”

Hazırlık maçı yapma konusunda elimiz güçlü olamadığını belirten Teknik Adam Ünsal Yaşar, “Herkesin ligi devam ettiği için hazırlık maçı noktasında 3-4 tane seçeneğimiz vardı. Onlarlada irtibata geçtik. Ama kiminin programı var. Kimi ise hazırlık maçı yapmak istemiyor. Tabi hazırlık maçı yapma konusunda elimiz güçlü değil. arayabileceğimiz bütün rakipleri aradık. Ama şu ana kadar bulamadık, hala daha arayışlarımız devam ediyor. Cumartesi günü için hazırlık maçı yapmayı bizde faydalı buluyoruz .Eğer rakip bulabilirsekantrenmanlarımız aynı devam ediyor. Bu hafta rakibimiz ligden çekilmesine rağmen biz aynı şekilde sadece rakibimizin yerine hazırlık maçı koymak istiyoruz. Onun dışında bütün antrenmanlarımız aynı şekilde devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Adapark Tesislerinde ki antrenmanlar hafta boyunca sürecek.

İSMAİL TEMİZ

Kaynak:İsmail Temiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir