“Oyunlarını bozacağız”

“Oyunlarını bozacağız”
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı tarafından 1 Kasım Genel seçimlerine yönelik çalışmalarda bulunmak üzere Almanya’da görevlendirilen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Mainz kentinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mainz Başkonsolosluğunda oy kullanmak için bulunan gurbetçilerle buluşan Başkan Yılmaz, son zamanlarda Türkiye üzerinde oynanan kirli oyuna dikkat çekerek 1 Kasım Genel seçimleri sonunda, bu haince oyunu sandıkta verilen cevapla hep birlikte bozacaklarını söyledi.

    Çok önemli ve hassas bir dönemde sandığa gittiklerini ifade eden Başkan Yılmaz; “İçte ve dışta ülkemiz üzerinde haince planlar yapanlar en büyük tokatı inşallah 2 Kasım sabahı halkımızdan yiyecekler. İstikrarı ve gelişimiyle bölgesinde bir istikrar adası olan ve gıptayla bakılan ülkemizin huzuruna, güvenliğine, demokrasisine, kardeşliğine ve barışına uzanan her türlü hain eli kırıp atacak kadar güçlü bir ülkeyiz. Allah’ın izniyle ve sizlerin sağduyusu ile biz bu karanlığın içinden yeniden doğup büyük Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz.” Dedi.

Konuşmasının ardından sandık görevlilerine başarılar dileyen Başkan Yılmaz, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Mainz’da gurbetçi vatandaşlarımızın yoğun yaşadığı mahalleleri gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz gittiği yerlerde sevgi ile karşılandı ve büyük ilgi gördü.

“oyunlarini-bozacagiz”-(1).jpg“oyunlarini-bozacagiz”-(2).jpg“oyunlarini-bozacagiz”-(3).jpg“oyunlarini-bozacagiz”-(4).jpg“oyunlarini-bozacagiz”-(5).jpg“oyunlarini-bozacagiz”-(6).jpg“oyunlarini-bozacagiz”-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber