OTOMOBİLLE GİDERKEN

OTOMOBİLLE GİDERKEN
ÖYLE BİR ŞEY OLDUKİ…

Çarşamba ilçesi’nde ki yolların bozukluğu sürücülere sıkıntılı dakikalar yaşatırken birde yol üzerinde ki kanalizasyon kapaklarının bakımsızlığı şoförlerin tepkisini çekiyor.

Çarşamba İlçesi’nde yaşanılan olay, ilçedeki yolların gerçeğini gözler önüne serdi. Çarşamba’da şehir merkezinde ki yollar bir çok kez doğalgaz boru hattı, su boruları, elektrik hattı, telefon hattı döşenmesi amacıyla adeta köstebek yuvasına çevrildi. İlçede sağlam yolu olan neredeyse hiçbir mahalle kalmazken, araçlarda bu yollardan nasibini alıyor.

Yaz aylarında akrabalarının yanına gelen gurbetçiler, ilçenin halkı araçlarıyla giderken otomobilini yola kurban veriyor. Özellikle Sarıcalı Mahallesi, Terme Caddesi, Meserret Sokak, Sungurlu Mahallesi gibi işlek yollarda ki bozukluklar, maddi hasarlı kazaları da beraberinde getiriyor.

Son olarak Bahar Sokak’da yaşanılan olay örnek niteliğinde oldu.Otomobiliyle seyir halinde ilerleyen K.Y., yol ortasında bulunan kanalizasyon kapağının üzerinden geçerken araç lastiği kanalizasyon çukuruna düştü. Olay sonrası yol ortasında otomobiliyle kalan araç sürücüsü tepki gösterdi. İlçede bulunan birçok rögar kapağı ve mazgalların sağlam olmadığını söyleyen K.Y., otomobilinin kaza sonrası maddi hasar aldığını söyledi.

Yol ortasında kalan otomobil çekici yardımı ile kurtarılırken, açık kalan kanalizasyon kapağının bulunduğu yere uyarı işaretçileri bırakıldı. Olayın ertesi günü duba ve işaretçilerin alındığını söyleyen vatandaşlar, bu tür olaylara kalıcı çözümlerin alınması gerektiğini söylediler.

,.20150904112734.jpgotomobille-giderken-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber