Otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 2 yaralı

Otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 2 yaralı
Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesinde meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre, Yeşilpınar köyünden Yağlıdere ilçesine gelmekte olan otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Üçtepe beldesi yakınlarında dereye uçtu. Kazada ilk belirmelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı. Olay yerine ambulansların da sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Giresun'un Yağlıdere ilçesine bağlı Üçtepe beldesinde bu sabah meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden 4 kişinin ve yaralanan 2 kişinin kimlikleri belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, Yeşilpınar köyünden Yağlıdere ilçesine gelmekte olan Arif Çınar yönetimindeki 28 RE 571 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 40 metrelik uçurumdan dereye uçtu.

Kazada araçta bulunan Ali Çınar, Rahime Çınar, Nuray Kır ve 3 yaşındaki Emine Yaren Kır, hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Arif Çınar ve İbrahim Ortak ise yaralandı.

Öte yandan, kazada hayatlarını kaybeden anne Nuray Kır ve 3 yaşındaki kızı Emine Yaren Kır'ın, bir hafta önce İstanbul'dan hasta ziyareti için Yağlıdere ilçesine geldikleri öğrenildi.

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş