Otobüsçülerde 2. Kadem Aksoy dönemi

Otobüsçülerde 2. Kadem Aksoy dönemi
Çarşamba Özel Halk Otobüsçüleri Derneği’nde gerçekleştirilen seçimde iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Kadem Aksoy, rakibine karşı 7 oy fark atarak ikinci defa başkan oldu.

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Çarşamba Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Genel Kurulu İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Kongre gündem maddelerine göre devam etti. Gündem maddelerinin oylanması ve yönetimin ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde mevcut Başkan Kadem Aksoy ve Sebahattin Çelik yarıştı. 197 üyesi bulunan Çarşamba Özel Halk Otobüsçüleri Derneği’nde 194 üye oy kullandı. Saat 17.00 itibariyle sandığın kapanmasının ardından oy sayma işlemine geçildi. 4 oyun geçersiz sayıldığı seçimde oyların 92’sini Sebahattin Çelik alırken, 99 oy alan mevcut başkan Kadem Aksoy yeniden başkan seçildi.

Seçim sonucunun ilan edilmesinin ardından Başkan Kadem Aksoy, tebrikleri kabul etti. Yönetim kurulu olarak daha çok çalışacaklarını ifade eden Başkan Kadem Aksoy, katılım sağlayan üyelere şükranlarını sunarken, gelecek dönem Samsun Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarını yürüteceklerini dile getirdi.

Çok sayıda oda ve dernek başkanının katıldığı seçimde, Başkan Aksoy’u Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyeleri de tebrik etti. Kadem Aksoy’un listesi şu şekilde: Süleyman Sarı, İhsan Tokaç, İsmail Sümertaş, Mehmet Türkdal, Yaşar Gün, Ali Arı.



HABER: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber