Otobüs arızalandı, yolcular kaldırımda sabahladı

Otobüs arızalandı, yolcular kaldırımda sabahladı
Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde İzmir'e seyir halinde olan yolcu otobüsü arıza yapınca yolcular sabaha kadar kaldırımlarda bekletildi.

İzmit-İzmir seferini yapan 34 UAD 58 plakalı özel bir firmaya ait yolcu otobüsü Karamürsel ilçesinde gece 23:00 sıralarında arıza yaptı. İçerisinde yaklaşık 40 yolcunun bulunduğu otobüs şehir merkezine yakın bir durakta durdu. Otobüs şoförü durumu firmaya bildirmesinin ardından geçen saatlere rağmen yolcular için ikinci bir otobüs gelmedi. Gecenin karanlığında yol ortasına kalan yolcular, firmayı defalarca aramalarına rağmen yeni bir otobüs gönderilmemesinden dolayı isyan ettiler. İçerisinde çocuklarında bulunduğu otobüs deki yolcular havanın aydınlanmasının ardından çevredeki esnaftan yardım istedi. Yolculara esnaf tarafından çay verildi.
10 saate yakın bir süredir yolda beklediklerini ifade eden yolcular, firma hakkında şikayetçi olacaklarını belirttiler. Otobüsteki bazı yolcular ise kendi imkanları ile yollarına başka otobüsle devam ettiler. 10 saat beklemenin ardından mağdur edilen yolcular gelen yeni otobüsle yola çıktılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel