Osman Bekar ile dobra dobra…

Osman Bekar ile dobra dobra…
Çarşambaspor’da Basın Sorumlusu olarak seçilen Osman Bekar gazetemize Çarşamba spor’un transfer durumu ile ilgili bilgiler verdi.

Bekar başarı için hep birlikte el ele vererek çalışmalıyız dedi.

Transfer Görüşmeleri Yapılıyor

Basın Sorumlusu Osman Bekar konuşmasında, “Yeni sezon için güçlü transferler yapıyoruz. Samsunspor’un U-18 takımında forma giyen Çarşamba’lı İlker’le görüşmelerimiz devam ediyor.Şuanda ismini açıklayamayacağımız birkaç isim daha var. Bunlarla da görüşmelerimiz sürüyor.Amacımız şampiyonluk. İnşallah 3. Lige alnımızın akıyla çıkacağız” dedi

 

Maddi Sıkıntılar Çözülecek
Osman Bekar, “Çarşambaspor Kulübü’nün şuanda maddi durumu zayıf. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın vaat ettiği olaylar gerçekleşirse bu sıkıntıları aşacağız.Parklar, parkomatlar gibi projelerimiz var. Yine İstanbul’da Ankara’da ve belli şehirlerde bulunan Çarşambalılar Derneklerini ziyaret ederek bizlere katkıda bulunmalarını isteyeceğiz.Stadın kiralanma sorununu bu hafta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’la görüşmelerimizden sonra halledeceğiz.Eğer statta ki problemi çözebilsek reklam gelirleriyle büyük bir bütçe elde etmiş olacağız. Samsun’da ki Özel Hastanelerin Samsunspor Kulübü’ne sağladığı katkının aynısının bizlere de sağlanmasını isteyeceğiz.” Dedi.

Taraftarlara Sağduyu Çağrısı

Taraftarlara sağduyu çağrısında bulunan Osman Bekar, Taraftarlarımız takımı ilk 5 hafta beklesinler. Bu 5 hafta içinde takım mağlubiyette alabilir. Ama bu yenilgiler bizi şampiyonluktan uzaklaştırıyor anlamına gelmez. Futbolcularımızla lige adapte olarak şampiyonluğu alacağımıza inanıyorum. Kimse takımın başarısız olmasını istemez. Biz de, teknik kadro da futbolcularda asla başarısızlık için bir araya gelip çalışmaz. Bu gün burada yapılan bu çalışmalar başarı içindir. Taraftarlarımızdan da bu yıl iskeletini yeni oluşturduğumuz takımın adapte ve birlikteliğinin, kondisyonun hazırlanıp lige tam anlamı ile sarıldıkları ana kadar sabretmelerini ve bizlere yardımcı, destek olmalarını bekliyoruz"

Medicalpark sağlık Sponsoru Oldu

Medical Park ile 2015 yılına kadar sözleşme imzalandığı belirten Bekar, “Çarşambaspor 2015 yılına kadar sağlık hizmetlerini Samsun Medical Park’tan alacaktır.Bu sponsorluk anlaşmasını sağlamak için uğraşan Kulübümüzün eski Başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz. Gerçekten çok büyük katkıları var.” Dedi. Taraftarın ulaşımını sağlamak için az  sayıda otobüsün olmasına değinen Osman Bekar, “Maddi sıkıntılardan  dolayı az miktarda otobüs temin edebiliyoruz.Yaklaşan kış mevsimi öncesi taraftarımızı düşünmek zorundayız. Bu sorun için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Takımımız, taraftarımız ve futbolcular fair-play ruhunu sağlamak için çaba sarf edecek.

Eski Başkanın mezarı ziyaret edilecek

Ayrıca Çarşambaspor Kulübü’nün eski Başkanları’ndan Ahmet Menteşoğlu’nun kabri başında ziyaret edileceğini belirtildi.

Taraftar Grubu Liderleriyle Görüşülecek

Çarşambaspor’da lig öncesi Taraftar Grubu liderleriyle görüşüleceğini dile getiren Sorumlu Osman Bekar, “ Taraftarlarımızın dilek ve temennilerini görüşüp dinleyeceğiz. Ve söyledikleri konuları masaya yatırıp konuşacağız.Herşeyin iyi olması için çalışacağız.”

“BASIN  BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Yönetim Kurulu Üyesi Bekar ayrıca, Çarşamba’da ki basın kuruluşlarının takım ve yönetim için önemli olduğunu ifade etti. Bekar, “Basın Çarşambaspor yönetiminde ki eksiklerimizi ve doğru yapılanları bize ifade etmekte çok yardımcı olacak. Onun için Çarşamba’da ki basının yanımızda olmasını istiyoruz. Her türlü kolaylıkları sağlayacağız.” Dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir