OSB’de su kuyuları deplase ediliyor

OSB’de su kuyuları deplase ediliyor
İlçeye kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi alanı içerisinde yer alan derin su kuyuları ve taşıyıcı su borularının  deplase edilmesi için Çarşamba Organize Sanayi Müdürlüğü ve Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Çarşamba Şeker Fabrikası yanında kurulacak olan Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi alanı içerisinde yer alan derin su kuyuları ve taşıyıcı su boruları Şeker Fabrikası ve Organize Sanayi Müdürlüğü arasında gerçekleştirilen protokol ile deplase edilecek.
Arazi içerisinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz bilgiler verdi. Başkan Ahmet Yılmaz,  “Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi alanı içerisinde bulunan ve tapuları Çarşamba Şeker Fabrikası’na ait olup, Çarşamba Şeker Fabrikası’nın şeker pancarını işlerken ihtiyacı olan suyu karşılayacak olan derin su kuyuları ve bu kuyulardan suyu fabrikaya taşıyacak olan borular Organize Sanayi Bölgesinin alan kullanımını ve inşaat sahasını olumsuz etkilemekteydi. Bu nedenle, su kuyularının deplase edilmesi için Çarşamba Şeker Fabrikası ile yaptığımız protokol gereği,Çarşamba Şeker Fabrikasının arazisinde derin su kuyusuna uygun olan alanlarda yaptığımız sondaj çalışmalarını yerinde inceledik.” açıklamasında bulundu.

Yapılan çalışmaları Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ın yanı sıra OSB Müdürü Mehmet Dalgıç, ve yüklenici firma adına Jeoloji Mühendisi Mustafa Makas’ta inceledi.

HABER: Nurhan GÜZEL – Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir