Ortaokul Öğrencileri’nden Jandarma’ya ziyaret

Ortaokul Öğrencileri’nden  Jandarma’ya ziyaret
Çarşamba Kocatepe Ortaokulu öğrencileri, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıl dönümü dolayısıyla Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Öğrenciler Jandarma Komutanlığı’na gelişlerinde çiçeklerle karşılandı. Daha sonra Kocatepe Ortaokulu öğrencilerine jandarma ekipleri önce asayiş konularında bilgiler aktardı, sonra trafik hakkındaki uygulamaları anlattı. Öğrencilere jandarma yelekleri giydirilerek toplu halde fotoğraf çektirildi. Alkol metreye üfleyen öğrenciler, 155 polis ve 156 jandarma ihbar hatları konularında da bilgilendirildi.
 
Öğrenciler daha sonra Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ünal'ın makamına geçti. Kocatepe Ortaokulu Müdürü Adem Zorlu, "Ortaokul son sınıf öğrencilerimiz önümüzdeki yıllarda askeri okullara gitmeyi isteyebilirler. Hem bu konularda hem de diğer görev alanlarınızda öğrencilerimizi bilgilendirmenizi istiyoruz" diyerek komutanları okullarına davet etti.
 
Çarşamba Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ramazan Ünal ise öğrencilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kapımız herkese açık. Jandarmanın gülen yüzü ile halkın yanında olduğu bilinmelidir. Ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmalardan sonra İlçe Jandarma Komutanlığı binasını gezen öğrencilere komutanlar ikramlarda bulunduktan sonra ziyaret sona erdi.
 
HABER: Kenan GÜN - Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber