Ortaöğretim’in birincisi Çarşamba Fen Lisesi

Ortaöğretim’in birincisi Çarşamba Fen Lisesi
Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Ortaöğretim Okulları Arası Bilgi Yarışmasının finali Atatürk Ortaokulu konferans salonunda yapıldı

Çarşamba Fen Lisesi, Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Bulutoğlu Anadolu Lisesi, Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi, Çarşamba Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Çarşamba Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin birincilik için yarıştığı finalde on beş sorunun ardından Çarşamba Fen Lisesi öğrencileri on üç soruya doğru cevap vererek birinci olurken Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi ikinci, Çarşamba Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi üçüncü oldu.

ortaogretim’in-birincisi-carsamba-fen-lisesi-2.jpg

Dereceye giren okulların öğrencileri ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mehmet Atar, İlçe MEM Şube Müdürü İbrahim Sezer ve okul müdürlerinden aldı. Birinci olan öğrenciler tablet bilgisayarla ödüllendirilirken ikinci ve üçüncü olan öğrencilerin ödülü dijital müzik çalar oldu.

ortaogretim’in-birincisi-carsamba-fen-lisesi.jpg

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bütün okullarımızı tebrik ediyor. Samsun’da yapılacak olan yarışmada İlçemizi temsil edecek Çarşamba Fen Lisesi öğrencilerine başarılar diliyoruz.” Denildi.
HABER: Kenan GÜN – Ayhan GONCA 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber