“ORTAK AKLI ÖNEMSEDİĞİMİZ İÇİN BAŞARILIYIZ”

“ORTAK AKLI ÖNEMSEDİĞİMİZ İÇİN BAŞARILIYIZ”
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Ortak aklı ve müzakereci yaklaşımı ön plana alarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi ‘Önce millet, önce memleket’ diyerek kentimizi yönetiyoruz” dedi

Vatandaşlarla her zaman iç içe olan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Burası Çarşamba, Burada Sevgiyle Yaşanır” sözüyle Çarşamba’yı bir marka şehir haline dönüştürdü. Bir kenti yönetmenin en önemli unsurunun hoşgörü, saygı ve liyakattan geçtiğini belirten Başkan Doğan, “Çalınmadık kapı; derdini, mutluluğunu paylaşmadığımız hemşehrimiz kalmasın diye çalışıyoruz” dedi.

ortak-akli-onemsedigimiz-icin-basariliyiz-1.jpg

Öncelik gönül belediyeciliği

Çarşamba’nın gençlerin, çocukların, yaşlıların mutlu olduğu bir kent haline geldiğini vurgulayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mız; sevginin, saygının, hoşgörünün hakim olduğu bir kent. Burası gönlü güzel insanların memleketi. Karadeniz insanın o misafirperverliğini, enerjisini gezdiğiniz tüm sokaklarda, karşılaştığınız tüm hemşehrimizde rahatlıkla anlayabilirsiniz. Biz de güzel insanımızın daha da mutlu, daha da refah yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği gibi, “önce millet, önce memleket” şiarıyla hareket ediyoruz. Hemşehrilerimize bir tıkla, kesintisiz hizmet sunuyor; işlemlerini en kısa sürede çözüme ulaştırıyoruz.

ortak-akli-onemsedigimiz-icin-basariliyiz-2.jpg

Vatandaşlarımız, E-Belediye hizmetlerimizle, belediyemize gelmeden birçok işleminizi kesintisiz ve güvenli şekilde yapabiliyorlar. E-belediye, çağrı merkezi ve whatsapp ihbar hattı ile vatandaşlarımız evlerinde işlemleri halledebiliyorlar. Biz, teknolojiye ayak uyduruyor, hemşehrilerimiz için işleri kolaylaştırıyoruz. Çünkü biz şehrimize ve hemşehrilerimize değer veriyor, onların mutluluğu için çalışıyoruz. Biz de her gün halk günü. Vatandaşımız istediği zaman belediyemize gelerek bizlere ulaşabilir.Hemşehrilerimizin bizler için çok kıymetli, fikirleri, düşünceleri çok değerli. Dinleyip, anlamak, çözüm üretmek öncelikli misyonumuz” ifadelerini kullandı.

ortak-akli-onemsedigimiz-icin-basariliyiz-3.jpg

“Her alanda varız”

Başkan Doğan, “Kentimizde her vatandaşımıza uygun sosyal faaliyet alanları mevcut. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek tüm hemşehrilerimizin zamanını geçirebileceği, kendini geliştirebileceği alanları kentimize kazandırıyoruz. Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımız ile gençlerimizin hayallerindeki mesleğe ulaşmalarına yardımcı oluyor; kültür, sanat kurslarımız ile sanatla iç içe gençler yetiştiriyoruz. Sanattan spora eğitimden kültüre her alanda varız. Hemşehrilerimiz düzenlediğimiz kültür sanat etkinlikleri, konferanslar ve şenliklerle günlük hayatın stresinden uzaklaşma fırsatı buluyor. İş, aş olmadan bir kentin gelişemeyeceğinin de farkındayız. Çarşamba Organize Sanayi Bölgemiz ve Tekstilkent’imiz bu anlamda çok değerli yatırımlar. Biz her zaman vatandaşımızla yan yana olarak; derdine, mutluluğuna, acısına, sevincine ortak olmaya özen gösteriyoruz. Sağ olsun hemşehrilerimiz de bizlere kapılarını açıyor, hoşsohbetleri ile bizleri karşılıyorlar”şeklinde konuştu.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber