Orman İşletme, Öğrencilerle 200 Çam Fidanı Dikti

Orman İşletme, Öğrencilerle 200 Çam Fidanı Dikti
21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası münasebetiyle Samsun Orman İşletme Müdürlüğü'nce 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında Canik ilçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Samsun Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası münasebetiyle Canik ilçesi Hacınaipli köyünde Hacınaipli İlk ve Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilere doğa ve orman sevgisini aşılamak amacıyla fidan dikim töreni yapıldı. 200 adet fıstık çamının dikimin gerçekleştiği programda kısa konuşma yapan Canik Kaymakamı İlhan Turgut, "Bir insan her bir yaşı için yılda 10 adet ağaç dikmelidir. 'Okullar Hayat Bulsun' projesi ile bu etkinliklerin tüm okullarda yapılması gerekmektedir" dedi.

Düzenlenen törene ayrıca Meteoroloji Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Ali İmrenk, Samsun Orman İşletme Müdürü Celal Kanbur, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Canik ilçesinde bulunan okul yöneticileri, TEMA Vakfı Samsun Temsilciliği üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler, davetliler ve çok sayıda köy halkı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel