ORGANİZE SANAYİDE TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

ORGANİZE SANAYİDE TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ile Çarşamba Ticaret Borsası tarafından Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Planları Yol Haritası, Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Vergi Rekortmenleri ile Personel istihdam ödülleri plaket töreni gerçekleştirildi. Progr

Çarşamba Ticaret Borsası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda tarafından Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi Yatırım Planları Yol Haritası, Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Vergi Rekortmenleri ile Personel istihdam ödülleri plaket töreni gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda daha sonra Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, programın genel akışı hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen törene AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, meslek odaları başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflardan oluşan oda üyeleri katılım sağladı.

Programa katılan ve davetlilere hitap eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ülke gündemi ve son süreçte yaşanılan gelişmelerden bahsetti. Milletvekili Fuat Köktaş, konuşmasının büyük bir bölümünde ekonomik yönde ülkenin yaşadığı gelişmelerden bahsetmesi sonrası, yerelde sürdürülen proje çalışmaları ve hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgiler paylaştı. Önemli açıklamalarda bulunan Fuat Köktaş, Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanılan tapu probleminin çözüldüğünü açıklayarak kısa bir süre içerisinde gerekli aşamaların devam edeceğini aktardı.

Köktaş’ın konuşmasının ardından ilçede istihdama katkı sağlayan kurumların sahiplerine ve mesleki yeterlilik belgesini başarıyla alan kursiyerlere plaket takdimine geçildi.  Plaket takdimini AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş yaptı.

Program plaketlerin verilmesinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber