Orduspor Yine Kaybetti

Orduspor Yine Kaybetti
Teknik direktör Ziya Doğan ile anlaşarak yeni bir başlangıç yapmak isteyen Orduspor, sahasında konuk ettiği Bucaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Ölü toplardan gol yememeliydik" dedi.
Doğan, maçın başında pozisyon zenginliği bulduklarını ancak final paslarını doğru kullanamadıklarını belirterek, "Son final paslarını iyi yapmış olsaydık 2-3 tane gol atabilirdik. Ayrıca ölü toplardan yenen iki gol ve takımın moral motivasyonunun düşmesi takımı olumsuz etkiledi. İstekli coşkulu olmaları tamam da, bu kadar tecrübeli bir takımda bu kadar basit golleri yememeliyiz. Son topta da 3 oyuncu çıkıp bir topa vurmaya çalıştı. Benim çalıştığım takımlarda, ölü toplardan gol yemedik" diye konuştu.
"YEDİĞİMİZ GOLLER BİZE YAKIŞMADI"
Doğan, sahada her oyuncusunun adamının belli olduğunu dile getirerek, "Tecrübeli oyunculara bunu anlatmamıza rağmen beni üzen konulardan bir tanesi de bu. Bu goller yenmemelidir özellikle ölü toplar. Herkes adamını belirlemişti, herkes adam adama oynayarak diri alan savunmasını güzel yaptık ancak bu goller bize yakışmadı. İkinci yarıda alınabilecek bütün riskleri aldık aslında istediklerimizi pozisyon anlamında yakaladık. Saniyesi saniyesine geç kalmaktan gol bulabilirdik. Rakip defans bizim defanstan daha iyi oynadı, çok başarılı oldular. Son hamleyi yapıp topu kurtardılar ama biz tam tersini yaparak son toplarda çok geciktik. Ama ben umutsuz değilim şimdilik bu maç bitti. İddiayı çok severim, inatçıyımdır ve alışkanlığımı takıma yansıtacağım" açıklamasında bulundu.
BUCASPOR CEPHESİ
Deplasmanda iyi mücadele ederek sezonun ilk deplasman puanını aldıklarını hatırlatan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, şunları söyledi:
"Uzun zamandır iki maç üst üste puan alamıyoruz. Geçen hafta içeride Şanlıurfaspor’la berabere kaldık, bugün de deplasmanda Orduspor’u mağlup ettik. Deplasmanda aldığımız ilk puanımız. Maçın başında çok zor bir maç olacağının hissettik ve başta o şekilde devam etti. Ama oyuncularım bunu kolaya çevirdi hepsini tebrik ediyorum. Keyif veren bir futbol oynadılar özellikle son atılan üçüncü gol bizi oldukça memnun etti. Bizim camiamızı bu kadar olumsuzluğun içinde oyuncuların inanılmaz bir azim ve kazanma arzusu vardı. Sadece futbolcular değil, buraya gelirken tesislerde bıraktığımız herkes bunu çok istedi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir