İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ORDU 52 SPOR MAÇININ ARDINDAN

ORDU 52 SPOR MAÇININ ARDINDAN

       Maç başında seyircimizin her iki takımı da çağırarak selamladığı maçın sonucu bizim açımızdan hiçte istenmeyen bir sonuçla neticelendi.

                 Maçın analizini maç öncesinde yazmış biri olarak 12 maçta 10 maç kaybetmeyen ve kaybettiği maçın biri Iğdır ve Deplasmanda Altındağ takımı olan Ordu ile oynayacağımızı ve iyi bir takım olduğunu ifadelendirmiştik.

                  Tribünde oturan kadromuzdaki sporcularımızdan 11 çıkarsak Ordu takımını yenebilirdik.

                 Defansımızın vazgeçilmezlerinden olan  Emre ve Aykut da tribünde yerini alınca iş tamam oldu.Orta sahada zaten Mustafa ,Mete kart cezalısı ,Oğuzhan da  tribünde sakatlık dolayısıyla ,seyircinin tezahürat yaptığı Kemal Sabri ve Abdülsamet can geçen seneden gelen sakatlıklarla boğuşmadalar.Santrofor Muhammed ameliyatlı,Bu maç ta defansta başlayan Cihat maçın başında ayağından problem yaşadı çıkıp çıkmamakta karasızdı sonunda oda çıktı oyundan,Kalecimiz  Kadir sakat sakat başladı yedek kalecimiz maç boyunca ısınma turlarındaydı….

                 Tüm bu olumsuzluklar içinde ilk yarısını 1-1 bitirdiğimiz maçtan gücümüzün yettiğince mücadele ederek 3-1 mağlubiyetle ayrıldık.

                 Bu güç dengesinde rakibimiz bizden kuvvetli idi sahada ve doğal olan sonuç buydu ikinci yarıya kadar ne kadar puan alabilirsek kar felsefesinden hareketle yazılarımızı yazıyoruz, eleştirilerimizi bir kenara bırakarak.

                Cumartesi ve Pazar günü görüştüğümüz arkadaşlarımız yazılarımızda takıma eleştirimizin  azlığından bahsettiler.Geçmiş zamanlarda takımımızı daha ağır eleştirdiğimizden bahsettiler.Sebebi hikmetini merak etmişler ..

                El Cevap ; Bizim açımızdan Çarşambaspor tarihinde ilk defa bu kadar ceza,sakatlık ve şanssızlık gibi faktörlerle mücadele ediyor.

                Az önce yukarıda yazdığımız gibi sakatlık dolayısıyla sporcu kardeşlerimizin çoğu tribünde,bu günkü 3 golde verdiğimiz gibi kendi kendimize attırdığımız goller bizi sıkıntıya soktuğunu gözlemlediğimiz için,cezaların fazlalığı bizi bu olumsuzluklarla karşı karşıya bıraktı.

          Bizim yazılarımızda ise 2 yarıya atıfla yeni bir yapılanmanın dertlerimize derman olacağı inancı bulunmakta.

          Yoksa bu gün, geçen hafta ,önceki hafta yönetiminden,sporcusuna yerden yere vurmak kolay olan davranış ve yazım şeklidir.

          Özkan Başkana acizane görüşlerimizi ifade ediyoruz,onlarında olağanüstü bir şekilde  takım için mücadele ettiğini görüyorum.

           Çarşamba sporun harcadığı paranın en az iki katını seyrettiğimiz Ordu takımı harcamıştır onlarda memnun değiller beraberlik takımı olduk diye çünkü beklentileri çok yüksek.

           Futbolda dün kuralı yok biz Altındağ takımını nasıl yenebilir yada puan alabiliriz derdindeyiz ve elimizdeki malzeme belli

           Bu gün bu kadro ile yenseydik iyi olduğumuz için değil şanslı olduğumuz için galip gelecektik.

           Orta sahada Mustafa ,Oğuzhan ve Mete olsa farklı yazardık,Kemal ile Abdülsamet olsa farklı  yazardık ,Aykut,Emre,Muhammet olsa eleştirinin dozu farlı olurdu ,Bekten orta saha oynatıp  verim nasıl alacaksınız.

            En az 6 oyuncu lige başladı oynadı 11 de ama şimdi kenarda bekliyor,bunların yerine oynayan arkadaşlar onların yerini dolduramayınca sonuçlar böyle oluyor.

           Geçmiş yıllarda ise böyle bir durum hiç yaşanmadı o zamanlarda biz eleştirdiğimiz takım ideal 11 ile sahada idi ama kötü sonuçlar alınıyordu eleştirimiz ise o yönde idi.

          Kuru kuruya eleştirmenin bir anlamı yok,ilk yarının  sonuna kadar hepimiz eleştiren değil destek olan konumunda olacağız ,artık top ondan sonra ideal 11 kurma konusunda yöneticilerimize geçecek , bu durumdan en fazla onların üzgün olduğunu biliyorum,başka Çarşambaspor yok ve hepimizin destek olması gerektiğine inanıyorum.

           Seyircimizi son saniyelere kadar gösterdiği destek için tebrik ediyorum,kendi kalemize attırdığımız golde sonra bir takım olumsuz serzenişlerin olması da gayet normaldir.

           Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

   

                

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi