Operasyonda 6 tutuklama

Operasyonda 6 tutuklama
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, geçtiğimiz günlerde Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen ‘tefeci’ operasyonunda 6 kişi tutuklandı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce tefecilik suç soruşturması kapsamında yapılan çalışmada; Çarşamba ilçesinde KOM, Narkotik, Asayiş, Çevik Kuvvet, Özel Harekat ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde yapılan ikamet ve iş yeri aramalarında; 5 adet değişik çaplarda ruhsatsız tabanca, 7 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, 288 adet değişik çaplarda tabanca fişeği, 37 adet tüfek kartuşu, 43 bin TL dosya kapsamında değerlendirilen para, 3 gram esrar, 6136 SKM kapsamında 1 adet kılıç ve 1 adet şiş, operasyon kapsamında değerlendirilen çok sayıda çek, senet, ajanda ve noter devir evrakları bulunmuştu.

Olayla ilgili 20 kişi gözaltına alınmış, emniyetteki sorgusu tamamlanan 8 kişi serbest bırakılmıştı. Çarşamba Adliyesi’ne sevk edilen 12 kişiden A.M., K.M. Ş.M., S.M. E.Y. ve H.E. tutuklanarak Çarşamba Cezaevi’ne gönderilirken, diğer 6 kişi ise serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber