Onun da "İddia da temliği varmış"

Onun da İddia da temliği varmış
Samsunspor Kulübünde fırtına dinmiyor. Eski Başkanlardan Adnan Ölmez'in açıklamalarına diğer eski başkanlardan Kazım Yılmaz, "Kimse yalan konuşmasın

Asıl beni teftiş ettiler. Kimseye söz vermedim. Onların da İddia da temlikleri var. Vergi Dairesinden dolayı alamıyorsalar suç benim mi?" dedi.

'Kimse yalan yere ortalığı karıştırmasın'

Günlerdir ayyuka çıkan borçları, temlikleri ile adı anılır hale gelen Samsunspor kulübü hakkında birbiri ardına açıklamalar sürüyor. Eski başkanlardan Adnan Ölmez'in son açıklamaları sonrasında Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker, Eski Samsunspor Kulübü Başkanı ve Çarşambalı işadamı Kazım Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz yaptığı açıklamasında, kimse boş yere ortalığı karıştırmaya kalkmasın. Bu kulüpte benim çektiklerimi kimse çekmedi" dedi.

onun-da-iddia-da-temligi-varmis-(2).jpg

'25 gün başkanlığım içinde didik didik arandık'

Temliklerle anılır olması ve Ölmez'in son günlerde hakkında açıklamalarda bulunduğu, verdiği sözleri yerine getirmediğini dile getirilen Eski Samsunspor Kulüp Başkanı ve İşadamı Kazım Yılmaz, "Samsunspor kulübünde başkanlığım süresince çok sıkıntılarla boğuştum. Kimse yalan yere konuşmasın. Başkanlığımda İstanbul' dan Spor Muhasebecisi  getirdim ve defterleri iğneden ipliğe kontrol ettirdim. Benim dönemimde defterler müfettişlerce 25 gün boyunca didik didik günlerce arandı.  O dönemde kimseye borç kalmasın, sonrasında sıkıntı yaşamayalım diyerek tüm borçları ödedim. Kimse benim kadar borç ödemedi" diyerek şöyle devam etti.

'Ölmez'in iddia gelirinde temliği var'

Son günlerde temlik yüzünden bir gündem yaratıldı yürütülüyor. Benim Federasyon aracılığı ile koyduğum temliğim var evet ama kimse yalan konuşmasın Ölmez'in de Samsunspor kulübünün iddia'dan aldığı gelirleri üzerinde temliği bulunuyor. Bunu hiç konuşmuyor açıklamıyorlar.  Adnan Ölmez benden önce başkandı eğer alacağı ver idi ise temliği Federasyondan o koydursaydı. Dönemimde  Federasyondan temlik koydum doğru ama onların iddia üzerinden gelen gelirlerini kendi şahsi borçları yüzünden Vergi Dairesine kesiliyor ve para alamıyorlar. Çünkü Vergi Dairesi iddia gelirlerini direk alıyor. Bu konular gündeme geldiğinde torba yasası çıktı gidin Vergi Dairesi ile görüşün anlaşın dedim. Ama kimse gitmedi, uğraşmadı. Ben mi onların yerine gideceğim. Gidip sorunlarını kendileri çözsün.  Ama onlar kendileri uğraşmıyor bana saldırıyorlar. Nedenini anlamadım. Ama kimse üzerimden prim yapamayacak. Ben buradayım ve herkes benim başkanlığım süresindeki gibi başkanlık yapsın yeter" şeklinde konuştu.

onun-da-iddia-da-temligi-varmis-(1).jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber